LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2022 10:41 | Ανανέωση: 18 Ιουνίου 2022 10:54

Ρόδος: Προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά της - Την παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγο της.

ΝΥΦΗ - ΠΕΘΕΡΑ
Συνελήφθη μία 42χρονη, κάτοικος του Αρχαγγέλου στη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς παρέσυρε με το αυτοκίνητο της την 68χρονη πεθερά της, η οποία και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού με κακώσεις στο κεφάλι.

Στην 42χρονη αποδίδεται στην δικογραφία, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί, η πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών, για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Ο πατέρας ηλικίας 51 ετών άσκησε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και με προσωρινή διαταγή την 14η Μαϊου 2022 εξασφάλισε την επιμέλεια τους με την επίκληση του ισχυρισμού ότι η μητέρα και το περιβάλλον της είναι βίαιη έναντι του 13χρονου παιδιού.

Το 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο σπίτι του πατέρα, ο οποίος εργάζεται και τον συνδράμει η μητέρα του και η οικογένεια της, ενώ το 6χρονο κορίτσι παρέμεινε με την μητέρα παρά την προσωρινή διαταγή.

Η μητέρα στην πορεία καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την περασμένη Τετάρτη σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με 3ετή αναστολή για παραβίαση της προσωρινής διαταγής, με τον πατέρα να ισχυρίζεται ότι δελεάζει το 6χρονο κορίτσι και δημιουργεί συνθήκες ώστε να μην θέλει να μείνει μαζί του.

Το παιδί μετά την απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου μεταφέρθηκε και έμενε με το αδελφάκι του στο σπίτι του πατέρα.

Το απόγευμα της Παρασκευής κι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και το 6χρονο ήταν με την γιαγιά, δύο παιδιά μετέβησαν στο σπίτι και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή.

Ο πατέρας διατείνεται ότι η εν διαστάσει σύζυγος του σκηνοθέτησε επεισόδιο και συνθήκες για να αποδείξει ότι δήθεν η φύλαξη του παιδιού ήταν πλημμελής, καθώς το 6χρονο βρέθηκε από την γιαγιά που το αναζήτησε εντός του αυτοκινήτου της μητέρας του, η οποία μένει σε κοντινή απόσταση και η οποία σκόπευε την στιγμή εκείνη να μεταβεί με τον παιδί στο ΑΤ Αρχαγγέλου για να τους καταγγείλει.

Η 68χρονη προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, έβαλε το σώμα της μπροστά από το αυτοκίνητο, προκειμένου να εμποδίσει την διαφυγή της με το ανήλικο τέκνο της και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη προέβη στην εκκίνηση του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και την παρέσυρε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι. Η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες διατείνεται ότι η πεθερά της “πετάχτηκε” μπροστά της.

Η 42χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γέρακας: “Γάζωσαν” ιδιοκτήτη βενζινάδικου στην Λεωφόρο Μαραθώνος (βίντεο)

Τράγκας - Μαντάς: η Μαρία Καρρά κάνει προσφυγή κατά της δέσμευσης περιουσίας της

Χίθροου: Εκατοντάδες “ορφανές” βαλίτσες… στοιβάζονται στον τερματικό σταθμό (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο