LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2022 18:43

“Άγριες Μέλισσες” - Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά αμαξιδίου θαλάσσης από την J.K.PRODUCTIONS

Η εταιρεία παραγωγής της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 προσέφερε ένα νέο αμαξίδιο, για να μπορούν οι περιθαλπόμενοι στο Άσυλο να έχουν ασφαλέστερη πρόσβαση στην θάλασσα.

Ασυλο Ανιάτων - Αμαξίδιο - ΑΜΕΑ - Παραλία

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ασύλου Ανιάτων, «το Άσυλο Ανιάτων απέκτησε ένα νέο αμαξίδιο θαλάσσης, το οποίο αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας παραγωγής J. K. PRODUCTIONS, με στόχο να προσφέρει στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης στη θάλασσα. Η δωρεά από την εταιρείας παραγωγής J. K. PRODUCTIONS πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση κάποιων γυρισμάτων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με το ειδικά διασκευασμένο αμαξίδιο θαλάσσης, οι ένοικοι του Ασύλου θα μπορούν να μεταφέρονται από την ακτή μέσα στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο.

Ασυλο Ανιάτων - Αμαξίδιο - ΑΜΕΑ - Παραλία

Οι επισκέψεις των περιθαλπόμενων στη θάλασσα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος θαλάσσιων μπάνιων, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, παράλληλα με ποικίλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού περιεχομένου, ψυχαγωγίας και άθλησης. Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του Ιδρύματος επισκέπτονται την παραλία του ΠΙΚΠΑ Βούλας, η οποία είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρικά αμαξίδια. Η παραλία διαθέτει ειδική διαδρομή που οδηγεί σε ράμπες με ειδικό κάθισμα, προκειμένου να διευκολυνθούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι.

Ασυλο Ανιάτων - Αμαξίδιο - ΑΜΕΑ - Παραλία

Η Προέδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε ένα νέο αμαξίδιο θαλάσσης που θα προσφέρει στους περιθαλπόμενους του Ασύλου το δικαίωμα της εύκολης και ισότιμης πρόσβασης στη θάλασσα. Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία Καραγιάννης και ΣΙΑ Ε.Ε., τον κύριο Γιώργο Καραγιάννη προσωπικά καθώς και τον παραγωγό και φίλο μας κύριο Γιώργο Λύγγρη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη του έργου μας. Η δωρεά τους αποτελεί ένα δώρο πολυπόθητο, το οποίο θα διευκολύνει το καλοκαιρινό μπάνιο των περιθαλπόμενων στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και θα αποτελέσει για εμάς μία όμορφη ανάμνηση των γυρισμάτων στον χώρο μας».

Ασυλο Ανιάτων - Αμαξίδιο - ΑΜΕΑ - Παραλία

Λίγα λόγια για το Άσυλο Ανιάτων

Είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1893 χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Το 1972, ίδρυσε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ), που εδρεύει στην  Κυψέλη με στόχο την περίθαλψη  ασθενών  οι οποίοι πάσχουν από ανίατες ασθένειες, παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η δομή αυτή αποτελεί πρότυπο για την δευτεροβάθμια κοινωνική φροντίδα στον τόπο μας, προσφέρει στους ασθενείς 24ωρη υποστήριξη και απασχολεί 110 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (ιατρούς, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.)

Σκοπός του είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας που πάσχουν από κινητική αναπηρία (επίκτητη ή κληρονομική). Στο σύνολο των 128 χρόνων λειτουργίας του, έχει φροντίσει και περιθάλψει με στοργή περίπου 8.000 περιθαλπόμενους.

Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass: 75000 αιτήσεις μέσα σε λίγες ώρες

Berlin Open: η Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον τελικό

Ανακύκλωση συσκευών: επιδότηση έως 50%, χωρίς δικαιολογητικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Μητσοτάκης: Η αμφισβήτηση των θεσμών οδηγεί σε “κοινωνική ζούγκλα”Σήμερα 13:04 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς πολλούς αποδέκτες, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, για τους κινδύνους που κρύβει η αμφισβήτηση των θεσμών. Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες την ΚυριακήΣήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα για τις περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν οι δυνατές βροχές και καταιγίδες. Πότε θα μειωθεί η ένταση τους.

Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείςΣήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες για την σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες. 

Τροχαίο στην Φυλή: Πως σκοτώθηκε ο 15χρονος - Πως σώθηκε η κοπέλα που ακρωτηριάστηκεΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία με τον 15χρονο που πέθανε ακαριαία στο πίσω κάθισμα. Πως κρατήθηκε στην ζωή το κορίτσι που έχασε το πόδι του. Μάχη για την ζωή του δίνει άλλος ένας από τους τραυματίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Αυτοκίνητο “κόλλησε” σε …βομβαρδισμένο δρόμο εξαιτίας της Google (βίντεο)19:25Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” και επιστροφή στην κορυφή19:12Παναθηναϊκός - Βόλος: Επιστροφή στις νίκες για το “τριφύλλι”18:59Μεταναστευτικό: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Γαύδο18:45Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα18:32Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα σε θερμοηλεκτρικό σταθμό 18:18Φυλακές υψίστης ασφαλείας: Κρατούμενοι “ξεσηκώθηκαν” για τις τηγανητές πατάτες!18:05Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ανοίξει τις πύλες της Κόλασης αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι17:51Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μασκ ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του Grok 317:38Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας17:23Αχαρνές: Ανήλικοι απειλούσαν και λήστευαν οδηγούς και πεζούς17:10Λεβαδειακός - Άρης: Θρίαμβος των Βοιώτων επί των “κιτρίνων”16:56Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)16:42To Harry Truman στη Σούδα για έκτακτες επισκευές μετά τη σύγκρουση με πλοίο τουρκικών συμφερόντων16:29Παναθηναϊκός – Βόλος: Επεισόδια μεταξύ οπαδών των “πρασίνων”16:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:02Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα15:48Οδηγός πιάστηκε μεθυσμένη 2 φορές το ίδιο βράδυ!15:34Αυστρία - Επίθεση με μαχαίρι: “Σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος” βλέπουν οι αρχές 15:21Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείς15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο