LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2022 17:53

Elbisco: Νέα Οικογένεια Φρυγανιών “Βοσινάκη”

Μια ιστορική μάρκα, φρυγανιών και αρτοσκευασμάτων, επαναλανσάρεται, με τρεις απολαυστικές γεύσεις.

ELBISCO - Βοσινάκη

Σε σχετική ενημέρωση από την Elbisco, αναφέρονται τα εξής:

«Η ελληνική μάρκα «Βοσινάκη», με μεγάλη παράδοση στις φρυγανιές και τα αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας, «ανανεώνεται» με νέο λογότυπο, νέα αισθητική ταυτότητα, νέες συσκευασίες και νέες προτάσεις προϊόντων, που φέρνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι την αυθεντική γεύση και την διατροφική αξία…όπως παλιά!

Η ιστορία της μάρκας «Βοσινάκη» ξεκινά από την Ήπειρο των φουρνάρηδων, περνά από την Κωνσταντινούπολη των γαστρονομικών αντιθέσεων και καταλήγει τη δεκαετία του 1930, με τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού για την εποχή φούρνου, στην Πάτρα. Οι αγνές πρώτες ύλες, οι νέες γευστικές προτάσεις και η αυθεντικότητα των προϊόντων μετέτρεψαν το μικρό αρτοποιείο στο πιο διάσημο σημείο συνάντησης όλων των κατοίκων της πόλης.  Τη δεκαετία του 1970 δημιουργείται η μονάδα παραγωγής φρυγανιάς και τα ξεχωριστά προϊόντα «Βοσινάκη» κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και μπαίνουν σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

Σήμερα, η μάρκα «Βοσινάκη» εξελίσσει τα κύρια συστατικά αυτής της επιτυχημένης συνταγής, δημιουργώντας αυθεντικά προϊόντα και προσφέροντας με έμπνευση και αγάπη, νέες γευστικές προτάσεις απαράμιλλης ποιότητας.

Η νέα Οικογένεια Φρυγανιών «Βοσινάκη», περιλαμβάνει τρεις νέες απολαυστικές γεύσεις:

  • Παξιμαδοφρυγανιές με Χαρούπι
  • Παξιμαδοφρυγανιές με Κριθάρι
  • Παραδοσιακές Φρυγανιές Φούρνου
ELBISCO - Βοσινάκη
Φτιαγμένες από απλά και γνώριμα συστατικά, φέρνουν στην καθημερινή μας διατροφή την αυθεντική γεύση και την διατροφική αξία του παρελθόντος.

Οι νέες Παξιμαδοφρυγανιές, ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι, αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Είναι καλοψημένες και τραγανές, έχουν σκληρότερη υφή και μοναδική αυθεντική γεύση. 

Οι Παξιμαδοφρυγανιές με αλεύρι Χαρουπιού, έχοντας ως βασικό συστατικό το χαρούπι, έναν από τους πιο θρεπτικούς καρπούς της φύσης, προσφέρουν στον καταναλωτή μία γήινη και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Οι Παξιμαδοφρυγανιές με αλεύρι ολικής άλεσης Κριθαριού, ενός δημητριακού με πολύ υψηλή διατροφική αξία, συνδυάζουν την αυθεντικότητα με μια μοναδική γεύση. Οι νέες Παραδοσιακές Φρυγανιές Φούρνου, καλοψημένες και τραγανές, σταρένιες και σε μεγάλο σχήμα φέτας, δίνουν περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη απόλαυση.

Τρεις νέες ιδανικές προτάσεις για τους σύγχρονους καταναλωτές, που αναζητούν προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες για απολαυστικό και ισορροπημένο snacking και προτιμούν προϊόντα με αυθεντικότητα και φυσικά, απλά συστατικά που γνωρίζουν. Για κάθε στιγμή της ημέρας, είτε σκέτες, είτε με αλμυρούς και γλυκούς συνδυασμούς!

Αυθεντικές γεύσεις που γράφουν ιστορία στην καθημερινή σας διατροφή.

Η αυθεντική σας επιλογή».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ (βίντεο)Χθες 21:51 | Ειδήσεις

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χωριό του ορεινού όγκου της Ροδόπης

Μονή Σινά: Την Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία στην ΑίγυπτοΧθες 20:24 | Ειδήσεις

Τι είχαν συμφωνήσει Ελλάδα - Αίγυπτος τον Δεκέμβριο του 2024

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του ΤραμπΧθες 19:54 | Ειδήσεις

«Από τα τέλη Μαΐου του 2025 οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν για την ανανέωση της πυρηνικής συμφωνίας έχουν επιδείξει σπουδαία σημάδια προόδου».

Champions League: Πρωταθλήτρια η "διαστημική" Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία τηςΧθες 23:34 | Ειδήσεις

Η γαλλική ομάδα διέλυσε την Ίντερ με το εντυπωσιακό 5-0, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη σε τελικό Champions League.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή23:59Champions League: Πρωταθλήτρια η "διαστημική" Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία της23:49Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Σπάτα και Ασπρόπυργο23:39Βάλερι Μαχάφεϊ: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός του "Desperate Housewives"23:24Βουλή: Την Τρίτη αρχίζει η επεξεργασία του νέου ΚΟΚ23:10Κυλλήνη: Πολυτελές αυτοκίνητο τράκαρε με τρακτέρ (εικόνες)22:55Στον Λευκό Οίκο ο Μερτς την Πέμπτη – Πρώτη του επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ ως καγκελάριος22:41Πύργος: Καταδίωξη και προσαγωγές μετά από άγριο καβγά ανηλίκων 22:25Γάζα: Η Χαμάς λέει ότι απάντησε στην πρόταση εκεχειρίας του Γουίτκοφ22:11Αυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ (βίντεο)21:56Υγεία - ΗΠΑ: Αύξηση των θανάτων από καρκίνο λόγω αλκοόλ21:40Βέλγιο: Οδοντίατρος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 55 ασθενών του21:26Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά21:12Μονή Σινά: Την Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο 20:58Champions League: Άγρια συμπλοκή στο μετρό του Μονάχου μεταξύ οπαδών της Ίντερ και της Παρί (βίντεο) 20:41Βόλος: Καθάρα τα νερά σε όλες τις πολυσύχναστες ακτές20:27Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του Τραμπ20:11ΗΠΑ: Αμερικανοί επιστήμονες λένε ότι ανακάλυψαν πλανήτη νάνο στα όρια του ηλιακού μας συστήματος19:57ΝΒΑ: Ο Γουίλιαμσον αρνείται την κατηγορία για βιασμό19:40Νιγηρία: Στους 151 ο αριθμός των νεκρών από τις ξαφνικές πλημμύρες19:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο