LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2022 12:03

“Το Πρωινό” - Αλέξης Πατέλης: η αποδοχή της σεξουαλικότητας στα 33 και η εσωτερικευμένη ομοφοβία (βίντεο)

"Είναι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος και έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο Υπουργό" είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αλέξης Πατέλης - Το Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τη δική του αποδοχή της σεξουαλικότητάς του στα 33, τις θεραπείες μεταστροφής αλλά και την εσωτερικευμένη ομοφοβία που υπάρχει ακόμη.

"Η ορατότητα είναι πολύ σημαντική, δεν ντρέπομαι άλλωστε μία κρυφή ζωή δεν είναι πραγματική ζωή" είπε στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Πατέλης και σημείωσε τη στήριξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη "είναι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος , έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο Υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη".

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος "πολλές φορές τον έχουν κατηγορήσει ότι λειτουργεί προνομιακά για τους ΛΟΑΤΚΙ".

Όσον αφορά τη δική του προσωπική ζωή και το γάμο με το σύζυγό του πλέον "παντρεύτηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα έχω συνάψει σύμφωνο συμβίωσης" ενώ έκανε και μία ευχή "να δούμε σύντομα το γάμο ομοφυλοφίλων και στην Ελλάδα, κάποτε υπήρξαν αντιδράσεις και για τον πολιτικό γάμο".

Όπως τόνισε "ο γάμος δεν είναι μόνο κάτι νομοθετικο, είναι η αποδοχή της σχέσης από τους άλλους" ενώ για την απόκτηση παιδιού "πολλές έρευνες έχουν δείξει πόσο χρούμενα μεγαλώνουν τα παιδιά με γονείς ομοφυλόφιλους"

Αναφέρθηκε και στις θεραπείες μεταστροφής σε βάρος ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα του σήμερα κατά τις οποίες ειδικοί ψυχικής υγείας προσπαθούν να αλλάξουν προσανατολισμό σε γκέι άτομα, δέιχνον΄τας τους ταινίες πορνό.

Η δική του αποδοχή της σεξουαλικότητάς του έγινε στα 33 του κι τότε το ανακοίνωσε και στους γονείς του, μέχρι τότε "όλα ήταν σε κουτάκια γάμος, γυναίκα, σκύλος, σπίτι".

Τόνισε, ακόμη, και την ύπαρξη εσωτερικευμένης ομοφοβίας που συχνά υπάρχει και μπλοκάρει την αποδοχή του εαυτού κάποιου.

Κάλεσε, μάλιστα, όποιον το επιθυμεί να παρευρεθεί στο Pride το Σάββατο, τη Γιορτή της Υπερηφάνιας, όπως υπενθύμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κομοτηνή - Θάνατος αθλήτριας: Απαντήσεις θα δώσει το ρολόι που μετρούσε τους παλμούς της

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο η 89χρονη που μήνυσε ο σύζυγος της για ξυλοδαρμό

Βόλος: Ανήλικος έδειρε καταστηματάρχες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο