LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 14 Ιουνίου 2022 06:22 | Ανανέωση: 14 Ιουνίου 2022 06:45

Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Πορτοσάλτε - επίθεση - γκαζάκια

Στόχος επίθεσης αγνώστων, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, η πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του δημοσιογράφου, 3 γκαζάκια εκ των οποίων εξερράγησαν τα 2 με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και μια μικροεστία φωτιάς η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, καθώς πέραν του πανικού που προκάλεσε η έκρηξη, υπήρξε φόβος η φωτιά να φτάσει στις σωλήνες φυσικού αερίου που βρίσκονται στην είσοδο του κτηρίου.

Πορτοσάλτε - επίθεση - γκαζάκια

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε. Η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπου ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του και να κρίνεται γι’ αυτές. Η ελευθερογνωμία και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας», αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ξεκαθάρισε ότι "η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα δεν θα πληγεί με τέτοιους τραμπουκισμούς".

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της για την επίθεση τονίζει ότι «καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Το απαραβίαστο της Εστίας είναι χαρακτηριστικό του ελληνικού πολιτισμού. Δυστυχώς η Ν.Δ. εδώ και τρία χρόνια όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να πατάξει την ανομία, αλλά αντίθετα οι γειτονιές βρίσκονται στο έλεος του εγκλήματος».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά την Τρίτη

Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 187 σημεία

Γουατεμάλα: εκατοντάδες χιλιάδες πληγέντες από τις φονικές βροχοπτώσεις


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνιαΣήμερα 20:10 | Ειδήσεις

Την άμεση κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία ζήτησε ο Γάλλος πρόεδρος. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε στον Ευρωπαίο ομόλογό του ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι συνέπεια της δυτικής πολιτικής.

Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)Σήμερα 22:03 | Ειδήσεις

Η φωτιά προκάλεσε έντονη κινητοποίηση των αρχών, με τρεις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, επιχειρώντας να περιορίσουν τη φλόγα και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικούς θαλάμους.

Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 19:46 | Ειδήσεις

Η παιδίατρος Όλγα Τζέτζη μίλησε στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς με ψυχραιμία και πίστη έσωσε τη ζωή του τουρίστα

Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και ΦλωρεντίαΣήμερα 21:42 | Ειδήσεις

Στο μεταξύ, τόσο η ευρύτερη περιοχή της Νάπολης όσο και η Καλαβρία αποφάσισαν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό στα τμήματα των επειγόντων περιστατικών των δημόσιων νοσοκομείων, λόγω της αύξησης των περιστατικών που συνδέονται με τις συνέπειες του καύσωνα, ιδίως τις τελευταίες ημέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα είναι "αυστηρός" με τον Νετανιάχου ώστε να επιτευχθεί εκεχειρία στη Γάζα 23:57Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)23:45Θεσσαλονίκη: Βελτιωμένη εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ωραιόκαστρο23:35Βουλή: Εγκρίθηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο - Στο επίκεντρο η τροπολογία για οικισμούς και οι τιμές ενέργειας23:21Ινδία: Έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά προϊόντα23:07Πέθανε ο Κωνσταντίνος Γιατράκος22:51Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό ένα δίχρονο παιδί λόγω καύσωνα22:36Τένις - Wimbledon: Η Σάκκαρη πέρασε στον 2ο γύρο22:18Τραγωδία – Πάτρα: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα22:02Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και Φλωρεντία21:46Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"21:30Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε δασική πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο– Στάλθηκε μήνυμα από το 11221:15Μαρκόπουλο: Υπο μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων21:00Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνια 20:46Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο) 20:30Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:05Τραγωδία στην Κατερίνη: Κατέληξε η 14χρονη που έπεσε από γέφυρα19:50Γερμανία: Διένυσε τη πιο ζεστή μέρα του χρόνου19:32Δήμος Μαρκοπούλου: Πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμάτων19:14Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσαν 453 δενδρύλλια κάνναβης στον Λαγκαδά19:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο