LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2022 18:38 | Ανανέωση: 12 Ιουνίου 2022 18:45

Nations League: Η Κύπρος έχασε τη νίκη μέσα από τα... χέρια της

Η Κύπρος έφτασε πολύ κοντά στο να «σπάσει το ρόδι»  και, μάλιστα, εκτός έδρας, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Χάαλαντ «καθάρισε» για τη Νορβηγία, πρώτη απώλεια βαθμών η Γεωργία.

Βόρειος Ιρλανδία - Κύπρος
Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, η Κύπρος έφτασε πολύ κοντά στο να «σπάσει το ρόδι» στον 2ο όμιλο της League C και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ενώ προηγήθηκε με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ, τελικά οι γηπεδούχοι με το γκολ του Έβανς στο 90΄+4 κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2.

Απέναντι στην ομάδα που είχε αποσπάσει το μοναδικό της βαθμό (0-0) στη διοργάνωση μέχρι και σήμερα, στο ματς που έγινε στις 5 Ιουνίου στη Λάρνακα, το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και με δύο τέρματα του Ανδρόνικου Κακουλή, ένα σε κάθε ημίχρονο, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ιαν Μπάρακλαφ δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν στο 71΄ με τον ΜακΝερ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με τον Εβανς. Χωρίς νίκη παραμένουν και οι δύο ομάδες (έχουν από δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες) και θα δώσουν μάχη για το ποια θ' αποφύγει τον υποβιβασμό στη League D.

Νορβηγία και Βόρεια Μακεδονία επέστρεψαν στις νίκες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League, ενώ η Γεωργία είχε την πρώτη της απώλεια στο τουρνουά!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ (δύο γκολ και μία ασίστ) η Νορβηγία επικράτησε με 3-2 της Σουηδίας στο σκανδιναβικό ντέρμπι του 4ου ομίλου της League B και, άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα που θ΄ ακολουθήσει (Σλοβενία-Σερβία), θα παραμείνει στην κορυφή του γκρουπ με 10 βαθμούς, ούσα αήττητη μετά από τέσσερα ματς (3-1-0). Το νέο μεγάλο απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Νορβηγούς και στο 77΄ έδωσε την ασίστ στον Σόρλοθ, ο οποίος «σφράγισε» το «τρίποντο» των γηπεδούχων.

Μετά το «χαστούκι» από την Γεωργία στα Σκόπια (0-3), η Βόρεια Μακεδονία αυτή την φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κι απέναντι στο Γιβραλτάρ, ουραγό του 3ου ομίλου της League C, επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα «τρίποντα» (4-0). Η «σμενή τελετή» στη γειτονική χώρα είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο το συγκρότημα του Μπλαγκόγια Μιλέβσκι σημείωσε τέσσερα γκολ σε διάστημα 27 λεπτών (!) δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η κορυφαία επίθεση του Nations League (με την Τουρκία έχουν από 12 γκολ), αυτή της Γεωργίας, "σίγησε" απέναντι στη Βουλγαρία (0-0) στην Τιφλίδα, με τους Γεωργιανούς να καταγράφουν την πρώτη του απώλεια στον 4ο όμιλο της League C, μετά από τρεις σερί νίκες!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:50e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο