LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2022 17:38 | Ανανέωση: 12 Ιουνίου 2022 18:05

ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός: Ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια (εικόνες)

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα για τα άγρια επεισόδια μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός - επεισόδια
Η ΕΛΑΣ προχώρησε χθες στην σύλληψη έξι ατόμων, εκ των οποίων οι 4 είναι ανήλικοι, που συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Ρουφ μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. 

ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός - επεισόδια

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ μετά τη λήξη του αγώνα, ομάδα περίπου 100 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτες και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Κατά την επέμβασή τους οι αστυνομικοί δέχθηκαν από την συγκεκριμένη ομάδα επίθεση με πέτρες, πλαστικά καθίσματα, μπουκάλια, φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες.

ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός - επεισόδια

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν εκτός του γηπέδου, όπου τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν εκ νέου σε αστυνομικούς πετώντας κομμάτια από μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες χειρός και ευθείας βολής.

Στο χώρο όπου έγιναν τα επεισόδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρεις ενεργοποιημένες φωτοβολίδες.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Χαλκιδική: Θρήνος για τον 18χρονο που σκοτώθηκε

Μαχαίρωμα άνδρα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφός του - Τι βρέθηκε στο σπίτι τους (εικόνες)

Ελληνοτουρκικά - Τουρκικός τύπος: Έχουμε την κυριαρχία σε Ρόδο, Σάμο, Χίο και άλλα 6 νησιά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο