LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2022 21:27

Νότιγχαμ - Σάκκαρη: Με ανατροπή στα προημιτελικά

Ο αγώνας με την Ρεμπέκα Μαρίνο διακόπηκε για τέσσερις ώρες. Η αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στον επόμενο γύρο.

AP - Σάκκαρη

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Rothesay Nottingahm Open συνεχίζεται. Η 26χρονη τενίστρια νίκησε και στο δεύτερο αγώνα της, ο οποίος διακόπηκε για 4 ώρες εξαιτίας της βροχής που έπεσε, την 31χρονη Καναδή Ρεμπέκα Μαρίνο (νο 109 στον κόσμο), με 2-1 σετ και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του 250αριού τουρνουά της WTA, για 3η φορά στην καριέρα της.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα επί της Οσόριο (6-2, 6-3), η επικεφαλής του ταμπλό συνάντησε αρκετά προβλήματα απέναντι στην Μαρίνο, χάνοντας μάλιστα το πρώτο σετ με χαρακτηριστική άνεση (6-1).

Από κει και πέρα η 26χρονη πρωταθλήτρια ανέβασε στροφές και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 6-3, 6-3, οπότε στο δρόμο για την τετράδα θα βρει την Μπεατρίζ Χαντάτ Μάϊα (νο48 στην παγκόσμια κατάταξη), την Παρασκευή, η οποία στο εναρκτήριο ματς της ημέρας επιβλήθηκε με 2-0 (6-2, 7-6) της Βρετανής Γιούρικο Μιγιαζάκι.

Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο το νο5 της WTA θέλει πάση θυσία να κερδίσει, έτσι ώστε να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα της από την Βραζιλιάνα στον 2ο γύρο του Miami Open.

Με την Σάκκαρη να προηγείται με 5-3 στο δεύτερο σετ κι ενώ στο 9ο game υπήρχε ισοπαλία (30-30) ο αγώνας διακόπηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης. Τελικά μετά από 4 ώρες η αναμέτρηση συνεχίστηκε, με την Σάκκαρη να πιστοποιεί τον τίτλο του φαβορί και να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα με tweet στα ελληνικά

Κακοκαιρία “Genesis” - Λάρισα: Νέα χαλαζόπτωση “χτύπησε” την πόλη (βίντεο)

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση αθλητή των Special Olympics σε ίδρυμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο