LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2022 08:17

“The 2Night Show” - Σοφία Βογιατζάκη: Δεν ήθελα να είμαι συμπαρουσιάστρια του Αρναούτογλου

Η εποχή που ήταν συμπαρουσιαστές στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», ο άγνωστος καβγάς στα παρασκήνια και η…οδήγηση.

THE 2NIGHT SHOW - ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ

Την αγαπημένη φίλη και πρώην συνεργάτιδά του υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από την εποχή που ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη, στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί».

Για αρχή είπε πως «όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. «Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;» έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία» και πρόσθεσε:

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα. Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε, επίσης, έναν καβγά που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στα παρασκήνια της εκπομπής.  «Περάσαμε πολύ ωραία αλλά μου έσπαγες και τα νεύρα πού και πού Γρηγόρη. Θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που με είχες κάνει τρελή και σου έλεγα θα σε κουτουλήσω;», του θύμισε αποκαλύπτοντας τον άγνωστο καβγά τους στα παρασκήνια.

Πριν την αποχαιρετήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν τελικά έμαθε να οδηγεί.

«Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί» ομολόγησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Γουάινσταϊν: κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις και στη Βρετανία

Οδηγός ταξί συνελήφθη για φοροδιαφυγή, απάτη και επικίνδυνη οδήγηση

Ευλογιά των πιθήκων - Κρούσμα στην Ελλάδα: καθησυχαστικός ο Μόσιαλος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο