LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2022 07:45

Μαθράκι: Συγκινούν ο μοναδικός μαθητής του νησιού και η μητέρα του

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο μικρός Τασούλης και η μητέρα του, δήλωσαν ότι δεν σκέφτονται καν την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη.

Μαθράκι - μοναδικός μαθητής - Καλημέρα Ελλάδα

Η κυρία Τζένη Γιαννοπούλου πήρε μια ομολογουμένως ασυνήθιστη απόφαση εν μέσω της πανδημίας και πήρε τον γιο της, τον μικρό Τασούλη για να πάνε να ζήσουν σε ένα μικρό νησάκι, το Μαθράκι απέναντι από την Κέρκυρα, εγκαταλείποντας τη Θεσσαλονίκη.

Ένα Βασικό πρόβλημα όμως ήταν ότι ο Τάσσος ήταν το μοναδικό παιδί του νησιού που βέβαια δεν είχε δασκάλα. Η κυρία Γιαννοπούλου έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την έλευση μιας αναπληρώτριας δασκάλας από τη Βέροια, που ήρθε στο νησάκι αποκλειστικά για τον Τασούλη!

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο  μικρός μαθητής είπε ότι θα ήθελε να έχει και άλλα παιδάκια για παρέα, αλλά αυτή  την έλλειψη την αναπληρώνει η δασκάλα του που είναι και φίλη του, τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Γιαννοπούλου εξήγησε τους λόγους που ακολούθησε το δρομολόγιο Γερμανία – Θεσσαλονίκη – Μαθράκι, λέγοντας πως η ζωή μέσα σε 4 τοίχους και με καραντίνα δεν ήταν αυτή που ήθελε για το παιδί της. Δεν έκρυψε τους φόβους που είχε για την κοινωνικοποίηση του παιδιού, αλλά τελικά όπως είπε, το παιδί φαίνεται πως είναι πολύ πιο κοινωνικό στο μικρό νησί.

Ειδήσεις σήμερα:

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 196 σημεία

Μεξικό: Γέφυρα κατέρρευσε την ώρα των εγκαινίων (εικόνες)

Καιρός: βροχές, καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο