LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2022 18:52 | Ανανέωση: 06 Ιουνίου 2022 18:55

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο Μαλανδρίνο μεταφέρθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα για παραμονή στις Φυλακές Κορυδαλλού. Τι ζήτησε από  τους υπεύθυνους του νέου "σπιτιού" του.

ΔΙΚΗ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ' ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου  τους, μεταφέρθηκε στις Φυλακές Μαλανδρίνου, στο λεγόμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Όμως, στην συνέντευξή του με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος του Μαλανδρίνου  δεν ζήτησε προστασία, δεν ζήτησε να ληφθούν ειδικά μέτρα για εκείνον λογω της "αναγνωρισιμότητάς" του, αντίθετα ζήτησε να λάβει ό,τι προβλέπεται για όλους τους κρατουμένους.

Επειδή, δεν είναι εμβολιασμένος και δεν είχε πιστοποιητικό νόσησης, για 5 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρίσκεται απομονωμένος σε ειδικό κελί καραντίνας.

Μετά το πέρας αυτών των ημερών, η φυλακή θα έχει αποφασίσει σε ποια πτέρυγα θα τοποθετηθεί και ποιος θα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μοιραστεί το κελί του.

Τελος, από τα πρώτα αιτήματα που θα κάνει ο 33χρονος πιλότος στην νέα του φυλακή είναι να κάνει μεροκάματα, ώστε να μειωθούν οι ημέρες έκτισης της ποινής του, αλλά και αίτημα για να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2023, ώστε να καταφέρει να εισαχθεί σε κάποια Σχολή της Αθήνας και έτσι να προσπαθήσει να επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού, επικαλούμενος λόγους φοίτησης του στην Σχολή.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση

Εύβοια: Δεκάδες πρόβατα πέθαναν με φρικτό τρόπο, μετά τον θάνατο του βοσκού τους (εικόνες)

Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ποδοσφαιριστής

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο