LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2022 17:11

“The 2Night Show” με εκλεκτή παρέα την Δευτέρα (εικόνες)

Ποιους υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε στο στούντιο της εκπομπής.

 Αρναούτογλου Γρηγόρης - ΑΝΤ1 - The 2Night Show

Απόψε στις 24:00,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου. Η εντυπωσιακή Ευρυδίκη, που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor», μιλάει για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης. Πώς ένιωσε όταν, πρώτη φορά στη ζωή της, ήρθε αντιμέτωπη με το αίσθημα της πείνας; Σε ποιο ακραίο σημείο έφτασε για να την καταπολεμήσει; Προσπάθησε να κρύψει χρήματα από την παραγωγή;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ήταν αληθινή η σχέση Βρισηίδας και Μαρτίκα; Υπάρχει «οικειότητα» μεταξύ των παικτών; Ποιος θα ήθελε να βγει νικητής και γιατί θεωρεί πως η νίκη είναι γυναικεία υπόθεση; Επίσης, μιλάει για τον σύντροφο της ζωής της και την πρόταση γάμου που δέχτηκε, για τη δωρεά που έκανε στο «Χαμόγελο του παιδιού» και τα επικριτικά σχόλια που άκουσε, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στο αποψινό «The 2Night Show», έρχεται και ο πολυσυζητημένος trapper, Trannos σε μια συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από την πρόσφατη δικαστική του περιπέτεια.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - TRANNOS

Ο 22χρονος trapper έρχεται στο στούντιο της εκπομπής και προσπαθεί να μας πείσει ότι «γουστάρει να είναι αλήτης», όπως λέει στην επιτυχία του με τους Kings, «Madame».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - TRANNOS

Επίσης, μιλάει για τη «βαρεμάρα» που ένιωθε στα εφηβικά του χρόνια και τη διέξοδο που βρήκε μέσα από τη μουσική, ενώ αναφέρεται και στη σχέση του με τη μητέρα του. Πόσες ώρες αφιερώνει καθημερινά στο στούντιο και γιατί θέλει να βγάζει καινούργιο κομμάτι κάθε 3 με 4 εβδομάδες; Υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο του και πώς τον αντιμετωπίζει;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - TRANNOS

Στην αποψινή παρέα, καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. O διακεκριμένος δάσκαλος πολεμικών τεχνών Jiu Jitsu μιλάει για το άθλημα που αγαπάει και τους διαφορετικούς δρόμους που του έχει ανοίξει στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, θυμάται στιγμές από τη συμμετοχή του στο  «Nomads»,  τη  δυνατή φιλία που «γεννήθηκε» με τον Γιώργο Μαυρίδη μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τα πρόσωπα που συνάντησαν καθώς και τις εμπειρίες που έζησαν, ταξιδεύοντας με την εκπομπή «Into the Skin».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατί δεν θα τον δούμε, τελικά, στο «Asia Express»; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία του, το πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση; Τέλος, μοιράζεται την προσπάθεια που κάνει με το «Summer Camp», να βρίσκεται δίπλα σε άπορα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, και αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τη δημιουργία σχολής Stuntman με τον δημοφιλή στο είδος του, Κωνσταντίνο Hawk.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη  

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: πρόβατα βρέθηκαν νεκρά δίπλα στη θάλασσα (εικόνες)

Σαντορίνη - τροχαίο: νεκρός ο οδηγός μηχανής

Ομόνοια: θύμα εκμετάλλευσης έπεσε εξαφανισμένο παιδί 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)Σήμερα 19:59 | Ειδήσεις

Σε ποιους οδικούς άξονες παρατηρούνται μεγαλύτερες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του "δευτερου κύματος" επιστροφής των εκδρομέων.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο