LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2022 20:17 | Ανανέωση: 05 Ιουνίου 2022 20:38

Μαρία Μπονίκου: Την μαχαίρωσε ο γιος της και μετά έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο

Ο γιος της ηθοποιού ομολόγησε τον φόνο της μητέρας του. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών και φίλων.


 


 


 


 


 


 


 




Μαρία Μπονίκου

Σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη παρέπεμψε ο εισαγγελέας τον 46χρονο γιο της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, ο οποίος ομολόγησε την άγρια δολοφονία της μητέρας του στο σπίτι τους στην Αίγινα.

Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί προσήγαγαν τον 46χρονο τον οποίο εντόπισαν να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του στην Αίγινα, έχοντας βάλει τέρμα τη μουσική και ενώ βρισκόταν εκτός εαυτού. Ειδοποιήθηκε αμέσως ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να μεταφερθεί στην Αθήνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, χωρίς να γνωρίζουν ότι πριν από λίγη ώρα ο 46χρονος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του, Μαρία Μπονίκου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Την Μαρία Μπονίκου εντόπισαν νεκρή την επόμενη ημέρα γείτονες, μέσα σε μία λίμνη αίματος με μία σακούλα στο κεφάλι και ένα μαχαίρι ακριβώς δίπλα της. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών το θύμα βρέθηκε δολοφονημένο στο σαλόνι του σπιτιού δίπλα στο τζάκι με σκισμένα ρούχα 

Ο γιος της σήμερα εφόσον ομολόγησε το φρικτό έγκλημα που διέπραξε βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς την συνοδεία  δικηγόρου.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών και φίλων

Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους αναφέρουν πως ο  46χρονος αντιμετώπιζε, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. και  περιγράφουν τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα σε μητέρα και γιο.

 «Ήταν πολύ οξύθυμο το παιδάκι δεν είχε παρέες, δεν είχε επαφή. Μαλώνανε  πολύ τακτικά» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η ξαδέλφη της Μαρίας Μπονίκου, Ζωή Μπέσση.

Μαρία Μπονίκου

«Θυμάμαι μία περίπτωση που ήταν εδώ, που τράκαρε το αυτοκίνητο και τότε είδα έναν τσακωμό με πολλές βρισιές», περιγράφει στον ΑΝΤ1 γείτονας της οικογένειας. 

Φίλοι και συνεργάτες μιλούν για το μυστικό της οικογένειας και τους φόβους που φαίνεται να είχε η 73χρονη γυναίκα. 

«Ήξερα ότι είχε ένα πρόβλημα με το παιδί της, το οποίο όμως ήταν ένα μυστικό οικογενειακό. Μου έλεγε ότι έχω ένα πρόβλημα με το παιδί μου. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι ήταν τόσο σοβαρό. Δεν αναφερόταν με λεπτομέρεια πάνω σε αυτό», είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά. Είχε προβλήματα πολλά και η Μαρία είχε πει ότι αμάν έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμία μέρα», δήλωσε στο Mega η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μαρία  Μπονίκου συμμετείχε σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου στα τέλη της δεκαετίας του '70 όπως και σε βιντεοταινίες και επιθεωρήσεις τη δεκαετία του '80. H φωνή της συντρόφευε καθημερινά πολλά παιδιά αφού  τη δάνεισε σε ήρωες μεταγλωττισμένων θρυλικών κινουμένων σχεδίων. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Γλυφάδα: κόντρα Παπανικολάου - Κωνσταντάτου για τα ξερά χόρτα και τον ΣΠΑΥ

Πανελλήνιες 2022 - ΓΕΛ: Δευτέρα με εξετάσεις σε τρία μαθήματα

Roland Garros: Ο Ναδάλ “βασιλιάς” στο Παρίσι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εμβόλια: Εβδομάδα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο