LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2022 06:46 | Ανανέωση: 02 Ιουνίου 2022 07:19

“The 2Night Show” - Μπουράκ Χακί: οι σχέσεις με τις πρώην και “Η Γέφυρα” του ΑΝΤ1+

Στην παρέα μαζί τους ήταν και η ταλαντούχα ηθοποιός Μαντώ Γιαννίκου, η οποία κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά, 

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ - ΜΑΝΤΩ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ

Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (1/6) τον Μπουράκ Χακί. Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία του στο νέο ANT1+ Original, μίλησε για τη «Γέφυρα», που ήρθε να ενώσει και πάλι τους δύο λαούς.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τη μεγάλη αγάπη που έχει για τους Έλληνες και εξήγησε γιατί νιώθει «ντόπιος» και «ελεύθερος» κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

«Περνάω τον χρόνο μου μισό μισό σε Ελλάδα και Τουρκία κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της ταινίας πήραν πολύ χρόνο. Έτσι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Αλλά όπως είπα όταν έχω χρόνο γυρίζω στην Τουρκία, κι εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους. Νιώθω σαν ντόπιος πια».

Και πρόσθεσε: «Αγαπάω πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτό, όταν βρίσκω χρόνο χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ - ΜΑΝΤΩ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ

Δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου και τραγούδησε με τον οικοδεσπότη του το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι που είναι «Τα μαύρα μάτια σου» του Μανώλη Αγγελόπουλου.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε και τη σχέση με τις πρώην συντρόφους του, με τον Burak Hakki να λέει πως πλέον όλες οι πρώην του είναι φίλες του πλέον (σ.σ. ο Τούρκος ηθοποιός είχε δεσμό με την Χαρά Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM).

Ο Μπουράκ Χακί αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση με τον γιο του.

«Είναι 14 ετών, πολύ όμορφος, ξανθός και με μπλε μάτια. Ήρθε στην Αθήνα και με επισκέφτηκαν μαζί με την πρώην σύζυγό μου και μετά πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Το όνομά του είναι Ρουζγκιάρ. Όταν κλείσουν τα σχολεία κι εμείς τελειώσουμε τα γυρίσματα της σειράς, θα περάσουμε χρόνο στο κτήμα μας», είπε ο Μπουράκ Χακί.

Στην παρέα μαζί τους ήταν και η ταλαντούχα ηθοποιός Μαντώ Γιαννίκου, η οποία κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά, στο πλευρό του Μπουράκ. Ποια δυσκολία έπρεπε να ξεπεράσει όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον γοητευτικό ηθοποιό;

Δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται σε αυτή την παραγωγή και αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη δυσκολία που είχε να ξεπεράσει ήταν να προσπαθήσει να μην της αρέσει ο Burak Hakki.

Ειδήσεις σήμερα:

Οκλαχόμα: Ένοπλος “σκόρπισε” τον θάνατο σε νοσοκομείο (εικόνες)

Καιρός: βοριάδες και τοπικές μπόρες την Πέμπτη

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά δεν αμφισβητείται

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο