LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2022 14:01 | Ανανέωση: 01 Ιουνίου 2022 14:39

“Το Πρωινό” - Πάτρα: ο κιθαρίστας του Μάνου Δασκαλάκη και το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Τι δηλώνει στον ΑΝΤ1 για το “στούντιο” στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου. Αίσθηση προκαλούν οι προτιμήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στην τηλεόραση. “Μύλος” στον Δήμο Πατρέων με την κοινωνική λειτουργό που είχε κάνει αυτοψία για την Τζωρτζίνα.

Κιθαρίστας - Μάνος Δασκαλάκης - Το Πρωινό

Αποκλειστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», μίλησε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίο, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, έπαιζε μαζί μουσική στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, έπαιζαν μουσική όχι μόνο στο διαμέρισμα όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, αλλά (όπως έχει αναδειχθεί και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media) ακόμη και στο σπίτι του δευτέρου ορόφου, που άνηκε στην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας, η οποία είχε αποβιώσει.

Ο κιθαρίστας του Μάνου Δασκαλάκη, που τον συνόδευε στα τραγούδια του, είπε στον ΑΝΤ1, πως ουσιαστικά δεν υπήρχε κάποιο στούντιο, όπως περιγράφεται, αλλά υπήρχαν δύο κονσόλες με δύο ηχεία, ένα για την κιθάρα και ένα για το μικρόφωνο.

«Όταν πηγαίναμε στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, ο Μάνος άνοιγε την ασφάλεια και είχε ρεύμα στο σπίτι. Τότε μόνο άνοιγε τον διακόπτη», είπε ο κιθαρίστας, λέγοντας πως όταν πήγαινε εκείνος στο σπίτι της οικογένειας «υπήρχε μόνο η Τζωρτζίνα και η Ρούλα ήταν πάλι έγκυος».

«Πήγαινα δύο φορές την εβδομάδα, παίζαμε και κάτω, δεν είχαμε πάει επάνω (σημ: εννοεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, στον β΄ όροφο) πάνω από 20 φορές», είπε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως περιέγραψε, «ήταν ένα σπίτι με κρύσταλλα από πάνω, στο ταβάνι, είχε χαλιά, είχε ακριβά πράγματα μέσα, τραπέζια χτιστά έτσι στο χέρι και καρέκλες πανάκριβες», συμπληρώνοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης σεβόταν το σπίτι, που όπως του είχε πει «ήταν το σπίτι της σπιτονοικοκυράς που είχε πεθάνει».

Υποστήριξε ακόμη πως, «εγώ πήγαινα στο σαλόνι με το φως του κινητού και μου έλεγε ο Μάνος, “κάτσε να ανοίξω τον διακόπτη”».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο, βασισμένο στις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις προτιμήσεις της στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, με την ίδια να περιγράφει πως της αρέσουν ιδιαίτερα οι ταινίες με παιδοκτονίες ή θανάτους και ατυχήματα παιδιών που προκαλούν οδυνηρά συναισθήματα στις μητέρες τους, καθώς και σειρές με νοσοκόμες και γιατρούς:

Ακόμη, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος της κοινωνικής λειτουργού του Δήμου Πατρέων, η οποία είχε απομακρυνθεί από την θέση της, μετά τις αποκαλύψεις πως δεν είδε κάτι μεμπτό, αφού έκανε αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας, μετά από καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το οικογενειακό περιβάλλον της, όταν το κοριτσάκι ήταν λίγων μηνών. 

Μάλιστα, μετά και από καταγγελίες που φέρονται να είχαν γίνει σε βάρος της, ως προς την συμπεριφορά της στην υπηρεσία, είχε αποφασιστεί η αναστολή της σύμβασης της, όμως μετά από σχετική δικαστική απόφαση επέστρεψε στον Δήμο Πατρέων. 

Ωστόσο, καθώς μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία από εκείνη στην οποία υπηρετούσε μέχρι πρότινος, η ίδια κάνει λόγο για αδικαιολόγητη στοχοποίηση της από τον Δήμαρχο Πατρέων:

Ειδήσεις σήμερα:

Μπουρνάζι: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για οπλοκατοχή (εικόνες)

“Το Πρωινό” - Πάτρα: ο Λέων, η Τσιόλα και η “εγκληματική ενέργεια” στην Ίριδα (βίντεο) 

Θεσσαλονίκη - αυτοκτονία γυμναστή: Γυναίκα “αράχνη” ψάχνουν οι Αρχές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο