LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2022 07:49

Μήλος: πρόβατο για κατοικίδιο έχει ξενοδόχος (βίντεο)

Ο ξενοδόχος που έχει αγαπήσει κι έχει αγαπηθεί -πρωτοφανώς – από την προβατίνα ονόματι «Ελπίδα».

Καλημέρα Ελλάδα - Μήλος -  πρόβατο

Ο Γιώργος Κουρέλης, ξενοδόχος στη Μήλο έχει μία προβατίνα για κατοικίδιο.

Ο κ.Κουρέλης βρήκε το πρόβατο μόνο του, κοντά στο μαντρί που έχει τα ζώα του. Η μικρή προβατίνα ήταν αδύναμη και την πήρε υπό την προστασία του, ταΐζοντάς την στο…στόμα.

Έκτοτε, ο ξενοδόχος και το μικρό πρόβατο είναι συνέχεια μαζί. Μαζί στο σούπερ μάρκετ, μαζί στο καφενείο, μαζί και στο ξενοδοχείο του.

Το βράδυ, βέβαια, η προβατίνα μένει στο χώρο που της έχει φτιάξει.

Φυσικά, ακούει στο όνομά της κι οι δυο τους έχουν γίνει η ατραξιόν του νησιού.

Όσο για το μέλλον της, δεν τίθεται καν συζήτηση για να αφήσει την Ελπίδα από κοντά του.

Δείτε πώς περιέγραψε ο ίδιος τη σχέση τους στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».


Ειδήσεις σήμερα: 

Σύνταγμα: Άνδρας με καραμπίνα στον Άγνωστο Στρατιώτη (εικόνες)

Χαλκιδική: Σύλληψη για τον βιασμό 19χρονης σε παραλία

Σάλιβαν σε Καλίν: Διάλογος για την επίλυση διαφωνιών στην ανατολική Μεσόγειο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσειςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα ακαθάριστα έσοδα τα οποία δήλωσαν πέρσι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο