LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2022 06:24 | Ανανέωση: 27 Μαΐου 2022 06:22

“Ενώπιος Ενωπίω” - Δήμητρα Παπαδοπούλου: οι “Απαράδεκτοι”, ο Μπονάτσος και η ψυχοθεραπεία (βίντεο)

Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην τηλεόραση.

Δήμητρα Παπαδοπούλου - Ενώπιος Ενωπίω

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 ήταν την Πέμπτη η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μιλώντας για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή και στην οικογένεια της, απαντώντας και στο γιατί δεν έχει παντρευτεί.

Μίλησε για την τηλεόραση, από την οποία απέχει επί μακρόν, εκφράζοντας την άποψη της και για την σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης.

Αναφέρθηκε στην επιθεώρηση και σε πολλούς συναδέλφους της, αρκετοί εκ των οποίων, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησαν για εκείνη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Ειδική ήταν η αναφορά της στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Απαράδεκτοι», λέγοντας πως έκανε ψυχοθεραπεία για να διαχειριστεί την επιτυχία της, ενώ μίλησε με αγάπη για τον Βλάση Μπονάτσο.

Δήμητρα Παπαδοπούλου - Ενώπιος Ενωπίω

«Δεν εισέπραξα φυσιολογικά την επιτυχία. Ταράχτηκα πολύ, γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί. Έμενα στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες και ξαφνικά με την επιτυχία αυτή, με σταματούσε ο κόσμος και μου έλεγε “Γεια σου Δήμητρα”, που δεν είναι απλό. Τα ‘παιξα. Ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία μου και το background», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Συμπλήρωσε πως «εγώ πήγα ανάποδα. Δεν καβάλησα το καλάμι. Κρύφτηκα, σηκώθηκα κι έφυγα, κλείστηκα στο σπίτι μου, πήγα σε ψυχοθεραπεία… Σκεφτόμουν πως να διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα, που ενώ ήμουν ένα παιδί που θα μπορούσα να σηκωθώ να κάνω πλάκα στον απέναντι… Ξαφνικά δεν μπορούσα γιατί στην ουσία ήξεραν όλοι ποια είμαι κι όλο αυτό με καπέλωνε. Άρα δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Αν δεν μιλούσα στους ανθρώπους με έλεγαν σνομπ».

Για τον Βλάσση Μπονάτσο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε μεταξύ άλλων, «σαν τώρα να μου μιλάει τώρα. Δεν θυμόμουν τα λόγια αυτά. Είναι εδώ, είναι εδώ, είναι εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: μπόρες, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Τέξας: πέθανε από ανακοπή ο σύζυγος δασκάλας που σκοτώθηκε στο μακελειό

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 168 σημεία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες - Λάρισα: Απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη13:44Διάσκεψη των Προέδρων: Εγκρίθηκε η διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα13:30Αντετοκούνμπο:Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε καλή ομάδα13:16Ηράκλειο: Πατέρας και μητέρα κατηγορούνται για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους 13:02Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 202612:47Αγρότες - Αγρίνιο: Προχώρησαν σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου -Ιωαννίνων12:33Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη 12:19Θοδωρής Κυριακού: Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος12:05Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος των διοδίων του Αγγελοκάστρου11:50Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για αρπαγή, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση δύο αλλοδαπών11:36Τρέι Γιανγκ: Τέλος εποχής στους Χοκς - Μετακομίζει στην Ουάσιγκτον 11:20Διόδια Μαλγάρων: Σε 48ωρο αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων προχωρούν από τις 12:0011:06Μπλόκα Αγροτών: Άρχισε η εκτροπή των οχημάτων από το Κάστρο Βοιωτίας10:52Σύγκρουση φορτηγών στο Αιγάλεω: Νεκρός ο ένας οδηγός 10:38Γιώργος Παπαδάκης: Στη Ριτσώνα σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου10:24Νίκος Φαραντούρης - Καλημέρα Ελλάδα: Εγώ καλωσόρισα απλά το κόμμα της κυρίας Καρυστιανού10:10Αγρότες - Θεσσαλονίκη: 48ωρος αποκλεισμός στα τελωνεία Προμαχώνα, Εξοχής, Ευζώνων και Νίκης09:56Αγρότες - Κοζάνη: Προχωρούν σε 48ωρο αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Μπάρα Σιάτιστας09:42Σιωμόπουλος για Γιώργο Παπαδάκη: Παρακάλαγα να χαλάει το μηχανάκι του για να τον πηγαίνω εγώ σπίτι και να μου λέει ιστορίες09:28Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM09:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο