LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2022 14:23

Βόλος: Διπλή ανθρωποκτονία για τον άνδρα που σκότωσε τη νονά του

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως. Πως αποκαλύφθηκε η δεύτερη δολοφονία.

Βόλος - έγκλημα - δράστης - 75χρονη - νονά
Για ανθρωποκτονία κατ’ εξακολούθηση με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία, για τη δολοφονία της ηλικιωμένης νονάς του και μιας ακόμα 69χρονης γυναίκας στη Ν. Ιωνία τον Αύγουστο του 2009, παραπέμπεται σε δίκη ο 40χρονος κατηγορούμενος, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών φέρεται να απορρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και ψυχολογικά προβλήματα που επικαλέστηκε ως αιτία για το φονικό, το οποίο έγινε τον Νοέμβριο του 2021 με κουζινομάχαιρο, με τον καθ’ ομολογία δράστη, να κατακρεουργεί την 75χρονη νονά του, με συνολικά 42 μαχαιριές.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έγινε, γιατί ο 40χρονος της ζήτησε χρήματα, αλλά εκείνη δεν του έδωσε.
Αν και ο 40χρονος αρνείται ότι ήταν ο δολοφόνος της 69χρονης γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα του δικηγόρου του, στο σπίτι της στη Ν. Ιωνία το 2009, ωστόσο, φαίνεται να τον «καίει» το γενετικό του υλικό που βρέθηκε στα νύχια του θύματος.

Βόλος - δολοφονία

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει ότι ο 40χρονος δεν ήταν άγνωστος στο θύμα, καθώς έμενε στο σπίτι των παππούδων του πριν από χρόνια, το οποίο βρισκόταν στην ίδια πολυκατοικία που διέμενε και η 69χρονη. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να τον γνώριζε αρκετά καλά και δεν αιφνιδιάστηκε από την είσοδό του στο σπίτι της.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως στο βούλευμα αναφέρεται ότι με το ποινικό μητρώο του 40χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της νονάς του, προκύπτει ότι δεν ήταν βίαιος άνθρωπος, ενώ επίσης συνάγεται ότι δεν είχε μεγάλη εξάρτηση από τα ναρκωτικά που να μην έχει γνώση των πράξεών του.

Προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό

Ο 40χρονος που παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές τη νονά του ηλικίας 75 χρονών, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Ν. Ιωνία, στις 4 Νοεμβρίου 2021 και παραδόθηκε στην Αστυνομία τέσσερις μέρες μετά.

Τα ίχνη της ηλικιωμένης είχαν χαθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Τελικά το Σάββατο ο 40χρονος είπε στη σύζυγό του ότι είχε σκοτώσει τη νονά του και η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία. Η σορός της ηλικιωμένης βρέθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου τη μετέφερε ο βαφτισιμιός της τυλιγμένη με κλινοσκεπάσματα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νεκρό παιδί σε κανάλι του Μόρνου

Σκρέκας για απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών: Στο ταμείο θα αφαιρείται η επιδότηση

Βρετανία – Ουίτμπι: Ρεκόρ συγκέντρωσης… βαμπίρ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον ΓραμμένοΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Οι μάρτυρες που καλεί ο βουλευτής και οι ισχυρισμοί του για το επεισόδιο.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο