LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2022 12:21 | Ανανέωση: 26 Μαΐου 2022 12:21

Αρπαγή 6χρονου: ο Ράινερ ταξίδεψε στην Νορβηγία μαζί με τον πατέρα του

Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φόβοι της οικογένειας του και των Αρχών.

Παιδί - παιδιά
Στη Νορβηγία, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, ο οποίος απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνίδα δικηγόρο του πατέρα.

Όπως έγινε γνωστό, της κοινοποιήθηκε επιστολή από το νορβηγικό δικηγορικό γραφείο όπου αναφέρει ότι ο πατέρας και ο 6χρονος βρίσκοντραι στη σκανδιναβική χώρα

Η Ελληνίδα δικηγόρος του Νορβηγού κυρία Πατρίνια-Μαρία Αδαμοπούλου δέχθηκε επιστολή από τους δικηγόρους του πατέρα στη Νορβηγία στην οποία αναφέρεται ότι ο 6χρονος βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με τον πατέρα του στη χώρα του.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το παιδί και ο πατέρας φέρεται να βγήκαν εκτός χώρας αεροπορικώς με πλαστό διαβατήριο από τη Θεσσαλονίκη.

Τους φόβους του ότι παιδί δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα είχε εκφράσει νωρίτερα σήμερα και ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Χρήστο Οικονομάκη, οι προσπάθειες της γυναίκας να επικοινωνήσει με τον Νορβηγό πατέρα του παιδιού της παρέμεναν άκαρπες καθώς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη μαζί του για την επιμέλεια του παιδιού. Ο κ. Οικονομάκης κάνει λόγο για μια προσχεδιασμένη και καταδρομική διαδικασία απαγωγής του παιδιού που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Βοηθήστε να βρεθεί το παιδί μου»

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού μέσα από ηχητικό της μήνυμα κάνει έκκληση προς όλους να βρεθεί ο γιος της. «Λέγομαι Νίνα Ετμεκτζόγλου, είμαι η μητέρα του Ράινερ που αρπάχτηκε το βράδυ από το σπίτι μας από έναν κουκουλοφόρο άντρα. Θέλω να κάνω μια έκκληση να μας βοηθήσετε να βρεθεί το παιδί μου. Είναι ήδη 19 ώρες μακριά μου χωρίς να γνωρίζουμε που βρίσκεται. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα - Πισπιρίγκου: στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης για την Τζωρτζίνα

Πειραιάς – 5χρονη: Η μαρτυρία του καπετάνιου που εντόπισε το κοριτσάκι στην θάλασσα (βίντεο)

Bullying - 11χρονος: οι απειλές, η μητέρα του και η έρευνα στο περιβάλλον του (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο