LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2022 22:36

Premier League - Τσέλσι: έγκριση της πώλησης στον Τοντ Μπόλι

Ποιο είναι το τίμημα της συμφωνίας. Νέα εποχή, εφόσον υλοποιηθούν και οι τελευταίες προϋποθέσεις, ξεκινά για την Τσέλσι

Αμπράμοβιτς

Η εποχή του Τοντ Μπόλι στην Τσέλσι ξεκινάει κι επίσημα: Το απόγευμα της Τρίτης (24/5), το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ενέκρινε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της λονδρέζικης ομάδας απ' τον Αμερικανό επιχειρηματία και την κοινοπραξία που εκπροσωπεί.

«Η εξαγορά παραμένει ανοικτή υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει την απαιτούμενη άδεια πώλησης και θα υπάρξει ικανοποιητική ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της συναλλαγής», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

Η κοινοπραξία Μπόλι/Κλίαρλεϊκ, η οποία συμφώνησε να αποκτήσει την Τσέλσι αντί 5 δις ευρώ (4,25 δισεκατομμύρια λίρες) νωρίτερα αυτόν τον μήνα, πέρασε το τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών της Premier League, όπως γωστοποίησε κι επίσημα η Λίγκα, ανοίγοντας τον δρόμο για την εξαγορά του συλλόγου, μία εβδομάδα πριν λήξει η τρέχουσα άδεια λειτουργίας του συλλόγου (31/5).

«Το Διοικητικό Συμβούλιο εφάρμοσε το Τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών της Πρέμιερ Λιγκ (OADT) σε όλους τους υποψήφιους Διευθυντές και ανέλαβε την απαραίτητη δέουσα επιμέλεια», ανέφερε η Premier League σε ανακοίνωση, συμπληρώνοντας πως: «Τα μέλη της κοινοπραξίας που αγόρασαν το κλαμπ είναι θυγατρικές των Clearlake Capital Group, L.P., Todd Boehly, Hansjorg Wyss και Mark Walter. 

Η Τσέλσι θα συνεργαστεί τώρα με τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες προς την ολοκλήρωση της εξαγοράς. Η βρετανική κυβέρνηση πρόκειται να εγκρίνει την πώληση αφού ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς έδωσε διαβεβαιώσεις, πως δεν θα επωφεληθεί από τη συμφωνία, δήλωσε στο Reuters πηγή που έχει πλήρη ενημέρωση γύρω από το θέμα.

Υποψήφια επενδυτικά σχήματα, με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη των Boston Celtics, Στίβεν Παλιούκα και τον πρώην πρόεδρο της British Airways, Μάρτιν Μπράουτον, αποκλείστηκαν νωρίτερα από τη διαδικασία υποβολής προσφορών, ενώ μια κοινοπραξία με επικεφαλής τους ιδιοκτήτες των Chicago Cubs, την οικογένεια Ρίκετς, απέσυρε την υποψηφιότητά της. 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: η πρόθεση ψήφου, οι εκλογές και οι μεγάλες ανησυχίες (βίντεο)

Έφη Τσιχλάκη: Η ποινή για τη γυναικοκτονία στα Χανιά

Μηχάνημα έργου έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων - Νεκρός ο χειριστής του (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊΣήμερα 22:49 | Ειδήσεις

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Κέρκυρα: 22χρονη μαχαίρωσε νεαρή έξω από μπαρΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Ο καυγάς των δυο κοριτσιών ξεκίνησε μέσα στο κέντρο. Η δράστης έστησε καρτέρι στην 21χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Σεισμός στα ΚαλάβρυταΣήμερα 22:02 | Ειδήσεις

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Αχαΐα, Κορινθία και Αρκαδία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ22:59Μόντε Κάρλο: Οι αδερφοί Τσιτσιπά πέρασαν με ανατροπή στον δεύτερο γύρο22:43Μετρό: Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή 222:28Σεισμός στα Καλάβρυτα22:14Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση21:59ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σπουδαία νίκη για τον “Δικέφαλο”21:46ΔΣΑ: Καθολική αποχή των δικηγόρων την Δευτέρα 7 Απριλίου21:31Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Πάτησαν γκάζι στο τέλος οι “πράσινοι”21:17Κόρινθος – Συναγερμός: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Ισθμό21:02Βόλος – Παναιτωλικός: Κόλλησαν… στο μηδέν20:48Τουρκίγε: Η Άγκυρα αντιδρά στο ηλεκτρικό καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ20:35Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Αγρίεψαν… στην επανάληψη οι Πειραιώτες20:21Πάνω από 2000 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα τον Μάρτιο στην Κεντρική Μακεδονία20:08Δασμοί: Ο Νετανιάχου ελπίζει ότι ο Τραμπ θα μειώσει όσους έχουν επιβληθεί στο Ισραήλ 19:54Γαλλία: Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η πρωτεύουσα19:41Αγρίνιο: 57χρονος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του και σώθηκε από τύχη19:27Αθήνα: Συνελήφθη μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές, ληστείες και απάτες 19:14Χαλκιδική – Θανατηφόρο Τροχαίο: Ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκαν το μεσημέρι ο 62χρονος οδηγός και ο 26χρονος που διαπληκτίστηκε με το θύμα19:00Αγρίνιο: Νεαροί τραυματίες σε τροχαίο τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο18:47Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματα18:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο