LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2022 19:11

Μεταναστευτικό - Έβρος: ντοκουμέντα από την αύξηση των ροών (εικόνες)

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντα που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, μαρτυρούν τις αυξημένες προσπάθειες μεταναστών να εισέλθουν στη χώρα από τον Έβρο.

Δελτίο Ειδήσεων - Εβρος - μετανάστες

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη, απεσταλμένης του ΑΝΤ1 στον Έβρο

Ο ΑΝΤ1, έξασφάλισε φωτογραφικά ντοκουμέντα, που δείχνουν την προσπάθεια παράνομης εισόδου στη χώρα μεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί πριν από δύο εβδομάδες, φαίνεται μία ομάδα μεταναστών που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε μία πλαστική βάρκα και στη δεύτερη φωτογραφία τα άτομα έχουν ήδη μπει στο πλωτό μέσο και επιχειρούν να προσεγγίσουν την Ελληνική πλευρά.

Δελτίο Ειδήσεων - Εβρος - μετανάστες

Η εικόνα τώρα που η στάθμη είναι πιο χαμηλή σε πολλά σημεία, τόσο στον Έβρο, όσο και στον παραπόταμό του, τον Άρδα έχει δημιουργήσει νέα περάσματα και νησίδες.

Αυτά τα περάσματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι διακινητές, που κατευθύνουν τους μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα με τα πόδια. Οι ελληνικές δυνάμεις ωστόσο τους επαναπροωθούν πίσω στην Τουρκία.

Οι περιπολίες, τόσο της αστυνομίας όσο και του στρατού, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενισχυθούν και να επεκταθούν και στις νησίδες που έχουν δημιουργηθεί στον ποταμό Έβρο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συλλήψεις για κλοπές αυτοκινήτων και διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)

Μηχάνημα έργου έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων - Νεκρός ο χειριστής του (εικόνες)

Βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία: ξύνουν τους τοίχους και παίρνουν κομμάτια (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο