LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2022 15:13

Καιρός: ηλιοφάνεια και μπόρες την Δευτέρα

Που και πότε αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 11 έως 30 με 33 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 14 έως 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ, που το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα παραθαλάσσια τμήματα, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευλογιά των πιθήκων - ECDC: Αναμένεται σύσταση για νέα εμβόλια

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς

ΟΗΕ: Οι ξεριζωμένοι ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια παγκοσμίως

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο