LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Μαΐου 2022 11:11 | Ανανέωση: 21 Μαΐου 2022 11:30

Πατέρας Καρολάιν: Ο Αναγνωστόπουλος άρπαζε τα χρήματά της - Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία

Συντετριμμένοι οι γονείς της Κορολάιν. Νέο ξέσπασμα του πατέρα της κατά του δολοφόνου της κόρης του. 

Γλυκά Νερά - Καρολάιν - Λυδία
Νέες δηλώσεις κατά του δολοφόνου της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς, στην Daily Mail η οποία δημοσίευσε νέο άρθρο για την άγρια δολοφονία της 19χρονης στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, 

«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια φυλάκιση, αν και αυτό δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς, σε αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail.

«Μια μικρή παρηγοριά είναι το γεγονός ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, την πιο άθλια φυλακή που κάνει το Belmarsh στο Λονδίνο να μοιάζει με το Ritz. Θα φυλακιστεί με συναδέλφους δολοφόνους, αλλά και κακοποιούς κάθε κατηγορίας. Οι εκλεπτυσμένοι του τρόποι και το υπόβαθρο της μεσαίας τάξης δεν θα τον εξυπηρετήσουν καλά σε αυτήν την κόλαση που είναι γεμάτη κατσαρίδες και αρουραίους» αναφέρει.

Από τη φρικτή μέρα του περασμένου Μαΐου, όταν η Καρολάιν δολοφονήθηκε, η Λυδία ήταν η μοναδική πηγή παρηγοριάς για τους γονείς της, που τώρα την μεγαλώνουν στο σπίτι τους στην Αλόννησο, όπως μεγάλωσε και η Καρολάιν.

Οι παππούδες της σκοπεύουν, όσο είναι δυνατόν, να βγάλουν  τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τη ζωή της Λυδίας. «Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε η μητέρα της», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του» ξεκαθαρίζει ο πατέρας της Καρολάιν.

Ωστόσο, η αλήθεια δεν μπορεί να ξεχαστεί και ο ίδιος ετοιμάζεται για την ημέρα που θα πρέπει να πει στην εγγονή του τα καταστροφικά γεγονότα για τον θάνατο της μητέρας της.

Έγκλημα - Γλυκά Νερά - Μπάμπης - Καρολάιν

«Κάποια μέρα, η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Είναι μια μέρα που φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει και καμία παρηγοριά γύρω από το θέμα δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει την αλήθεια που δεν έχει “διανθίσεις”, οπότε είναι πολύ καλύτερο να τη μάθει από τους αγαπημένους παππούδες της παρά να τη συνδυάζει λίγο-λίγο» υπογραμμίζει.

«Όταν την κοιτάζω να τρέχει γύρω από το σπίτι, μεταφέρομαι πίσω στο χρόνο σχεδόν 20 χρόνια», σημειώνει. «Αυτή ήταν περίπου η στιγμή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της. Ένα ζωηρό κοριτσάκι, ήξερε πάντα τι ήθελε, αλλά είχε την πιο γλυκιά φύση που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η φυσική ομοιότητα είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα σκοτεινά μάτια που έχω δει ποτέ, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως η Καρολάιν κληρονόμησε τα μάτια της από τη μητέρα της».

Την ίδια ώρα, ο τραγικός πατέρας δηλώνει εξοργισμένος με το γεγονός ότι ο άντρας της κόρης τους, της έπαιρνε τα χίλια ευρώ που της έστελνε ο Ντέιβιντ και η Σούζαν τακτικά. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Τις σπάνιες φορές που συναντούσε φιλικά της πρόσωπα αναγκαζόταν να πάρει ταξί που οδηγούσε φίλος της για να μην αναγκαστεί να πληρώσει (…) Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που δολοφονήθηκε της έστελνα 750 ευρώ το μήνα κι η Σούζαν άλλα 250 για να έχει λίγη ανεξαρτησία. Δεν δούλευε και θεωρούσαν ότι θα ήταν καλό να μην αναγκάζεται να ζητάει λεφτά από τον άνδρα της. Της πήρε ακόμη και τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε με τη Σούζαν για να αγοράσει κάποιο οικόπεδο για να χτίσει σπίτι. Είμαι αποφασισμένος να τα ανακτήσω αυτά τα χρήματα, γιατί ανήκουν δικαιωματικά στη Λυδία», λέει.


Ειδήσεις σήμερα:

“Πρωινοί Τύποι” - Πισπιρίγκου: ο φόβος για δηλητηρίαση στην φυλακή και η απάντηση της Τσάκωνα

Φυσικό αέριο - Φινλανδία: Η Ρωσία έκλεισε την στρόφιγγα

Τουρκία για Αλεξανδρούπολη: η παραβίαση του εναέριου χώρου ήταν “απάντηση” στην Ελλάδα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο