LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Μαΐου 2022 13:34 | Ανανέωση: 20 Μαΐου 2022 19:05

Βία μεταξύ ανηλίκων: Νέα περιστατικά σε Καισαριανή και Νέα Ερυθραία

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις με δράστες ανήλικους. Τραυματίστηκε ανήλικος στην Καισαριανή, ενώ στην Ερυθραία ανήλικοι κρατούσαν ρέπλικα.

Αστυνομία - περιπολικό

Τέσσερα άτομα, τρία εκ των οποίων ανήλικα συνελήφθησαν στην Καισαριανή, κατηγορούμενοι για επίθεση σε ανήλικο, τον οποίον και τραυμάτισαν στο πρόσωπο.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Τρίτης και οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη από κοινού.

Επιπρόσθετα, σε βάρος των κηδεμόνων των τριών ανηλίκων κατηγορουμένων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Ανήλικοι επιδείκνυαν ρέπλικα

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε στην Νέα Ερυθραία, αυτήν τη φορά, το βράδυ της Πέμπτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για ομάδα ανηλίκων που απειλούσε άλλα παιδιά. Στο τηλεφώνημα στο «100», γίνονταν αναφορά για ανήλικους που επιδείκνυαν αιχμηρό αντικείμενο και ένα πιστόλι, πιθανότατα ρεπλίκα, ενώ ανάμεσά τους ήταν και δύο κορίτσια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν, στη συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη και Εθνικής Αντιστάσεως δύο άτομα που κρίθηκαν ύποπτα και ελέγχθηκαν από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας 16χρονος έφερε πάνω του πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο με αιχμηρή μύτη και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας. Εκεί συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων, ενώ της υπόθεσης επιλήφθηκε Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Μαγνησία: 171 εκατομμύρια για τη βιολογική κτηνοτροφία

Λάρισα: Μωρό σκοτώθηκε λίγες ημέρες πριν την βάπτιση του

“Το Πρωινό”: καταγγελία φοιτητή για bullying από τους γονείς του… “επειδή είμαι gay” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 ερωτήσεις - απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο