LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Μαΐου 2022 18:47

Άννα Κορακάκη: Εμμονικός “θαυμαστής” έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητου του συντρόφου της

Ο stalker της Άννας Κορακάκη την ακολουθούσε επί πέντε χρόνια

Άννα Κορακάκη

Εμμονή με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Ρίο 'Αννα Κορακάκη είχε 34χρονος, ο οποίος την παρακολουθούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής όπως στις προπονήσεις της στο σκοπευτήριο της Δράμας ή έξω από το σπίτι της στην ακριτική πόλη όπου εκείνος συχνά-πυκνά «έκοβε» βόλτες. Επιδιώκοντας δε, να της εκφράσει - όπως είπε - τον θαυμασμό και την αγάπη του, της έστελνε ερωτικές επιστολές. «Απ' όλα τα λουλούδια του κόσμου εσύ είσαι το πιο όμορφο» φέρεται να έγραφε μία από τις κάρτες που της έστειλε και συνοδευόταν από εκατό τριαντάφυλλα.

Ένα περιστατικό στις 13 Ιουλίου του 2021, αποκάλυψε όσα βίωνε η Ελληνίδα αθλήτρια. Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας κι ενώ η Άννα Κορακάκη εκείνο το διάστημα ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «θαυμαστής» της φέρεται να πυρπόλησε με εύφλεκτο υγρό το σταθμευμένο αυτοκίνητο τού συντρόφου της, ενώ από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ ακόμη παρακείμενα τροχοφόρα οχήματα.

Κάμερες ασφαλείας από το σημείο του εμπρησμού (στην πόλη της Δράμας) τον «έδειξαν» να κινείται στην περιοχή και γι' αυτό κατέστη κατηγορούμενος για εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο και πράγματα. Ο γεωργιανής καταγωγής άνδρας που δήλωσε εργάτης σε λατομείο και αθλητής της πυγμαχίας, προφυλακίστηκε και παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας.

Εκτός από κακουργηματικό εμπρησμό τού αποδόθηκαν οι κατηγορίες της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κατά συρροή, και της απειλής, κατ' εξακολούθηση, για την επίμονη παρακολούθηση και την συνεχή επιδίωξη να συναντήσει την παθούσα.

Η ποινή του δικαστηρίου

Το Κακουργιοδικείο, τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο δράστης να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Σε ό,τι αφορά την πράξη του εμπρησμού, οι δικαστές έκριναν ότι δεν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή παρά μόνο για πράγματα, μετατρέποντας την κατηγορία στην πλημμεληματική της μορφή. Για τις άλλες δύο πράξεις κρίθηκε ένοχος σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι έβαλε την φωτιά, ομολογώντας όμως ότι η συμπεριφορά του έναντι της αθλήτριας κινούνταν στα όρια της παρενόχλησης.

πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε και στην Ελλάδα πιο μεταδοτικό στέλεχος

Τροχαίο: Νεκρός νεαρός στρατιώτης

ΗΠΑ: Ο εγγονός του Τζον Τσάκαλος σκότωσε παππού και μάνα για να τους κληρονομήσει


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νέος Υπουργός και ο Μάκης Βορίδης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε κατά την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18ΔΕΠΑ Εμπορίας: Οδηγός της Πράσινης Μετάβασης με Στρατηγικές Επενδύσεις και Διεθνή Προοπτική14:18Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία14:04Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβη13:47Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου περιπατητή13:32Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ13:17ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας13:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο