LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Μαΐου 2022 07:09

“The 2Night Show” - Χατζηαγγελάκης: Η Χάνου και η φάρσα που τον έστειλε στο κρατητήριο (βίντεο)

Για όλους και για όλα μίλησε ο ηθοποιός που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show”, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν την Τετάρτη ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που βρέθηκε στο πλατό και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα: την συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «αδελφή ψυχή» που έχει βρει στο πρόσωπο της τηλεοπτικής συντρόφου του, Μαρίας Χάνου, τα θεατρικά σχέδια του, αλλά και τις επιχειρηματικές ενασχολήσεις του, ενώ δεν μπορούσε να μην γίνει συζήτηση για την περιβόητη φάρμα που κατέληξε με τον ίδιο… στο κρατητήριο.

«Η Μαρία Χάνου νιώθω ότι είναι η αδερφή ψυχή μου. Έχει ταλέντο, έχει μία αθωότητα και μια ανεμελιά σε αυτό που κάνει, ξεχνάει ότι υπάρχουν κάμερες», δήλωσε για την συνάδελφό του, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια για τον «Γλάρο» του Τσέχωφ, με την θεατρική ομάδα του «C for Circus», αλλά και για το νέο του εγχείρημα ως επιχειρηματίας στην εστίαση.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Σχετικά με την εμπειρία που βίωσε μετά την ατυχή φάρσα που έκανε στο θέατρο και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε «Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει. Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο».

Όπως συμπλήρωσε, «όταν μαθεύτηκε το γεγονός ότι μπήκα στο κρατητήριο, πήρε τεράστια έκταση. Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: ισχυροί βοριάδες, καταιγίδες και “βουτιά” θερμοκρασίας την Πέμπτη

Κακοκαιρία - Εύβοια: Αγνοείται 35χρονος 

Europa League: Η Άιντραχτ κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τουςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Σκηνές έντασης, αποκλεισμοί δρόμων και μαζικές κινητοποιήσεις συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα από τις διαμαρτυρίες αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογέςΧθες 22:51 | Ειδήσεις

«Για όσα ως κυβέρνηση προσπαθήσαμε και καταφέραμε, δεν είμαι απλώς αμετανόητος. Είμαι υπερήφανος», δήλωσε για την εποχή της προεδρίας του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμόςΧθες 20:54 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος τόσο στη δύσκολη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε για αναγκαίες τομές με κόστος αλλά και για πολιτικές ευθύνες του παρελθόντος.

Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνιΧθες 21:27 | Ειδήσεις

Στην απολογία του αύριο, ο 29χρονος αναμένεται να ρίξει την απολογία σε άλλο οδηγό υποστηρίζοντας ότι του έκοψε τον δρόμο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ στέρησε από τον Άρη την 4άδα23:59Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άρχισαν οι συζητήσεις με τους Μπακς για το μέλλον του σταρ στην ομάδα23:44Πεσκόφ: Ο Πούτιν αποδέχθηκε ορισμένες αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία23:28Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο με μάνα και κόρη έπεσε σε ποτάμι 23:14Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογές23:00Στα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους 22:46Χωρίς ταξί αύριο η Αττική - Το ΣΑΤΑ παρατείνει την απεργία μετά τα επεισόδια 22:32Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνι22:18Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός22:04Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το "3 στα 3" ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά21:50ΥΠΑΑΤ: Οι πληρωμές προς τους αγρότες φέτος θα φτάσουν τα 3,7 δισ. ευρώ21:36Σε 24ωρη επιφυλακή, λόγω κακοκαιρίας, ο δήμος Αθηναίων21:22Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Το αστυνομικό σχέδιο της κυβέρνησης για τα μπλόκα των αγροτών 21:08Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό20:54Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:44Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ και... περιμένει για να δει αν θα «μείνει» στην πρώτη τετράδα20:34Αλέξης Τσίπρας – Ιθάκη: Κατάμεστο το Παλλάς για την παρουσίαση του βιβλίου του (βίντεο)20:24ANT1 Sports: "Μάχες" στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας20:10Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κλειστό το τελωνείο Ευζώνων19:56Σέρρες: Στο τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας με Βουλγαρία έφτασαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο