LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2022 21:44 | Ανανέωση: 17 Μαΐου 2022 21:58

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: O Ελ Αραμπί “σκόρπισε” την Ένωση

Με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί και νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ έκλεισε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. 

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί και νίκη 3-2 με ανατροπή επί της ΑΕΚ, έκλεισε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο ΟΑΚΑ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off με τον Μαροκινό να σκοράρει στο 20΄, το 69΄ και το 87΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δύο φορές με τον Τσούμπερ (14΄) και Γκαρσία (48΄). Έτσι, μια κάκιστη σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την 5η θέση και δύο συνεχόμενες ήττες με ανατροπή, αφού πριν από τέσσερις ημέρες είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ όταν ο Χατζισαφί έκλεψε τη μπάλα από τον Ελ Αραμπί σε ζωτικό χώρο στο κέντρο του γηπέδου. Η μπάλα έφτασε στον Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος διένυσε αρκετά μέτρα χωρίς πίεση και με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήλθε έξι λεπτά αργότερα. Από σέντρα του Κούντε και λάθος απομακρυνση του Στάνκοβιτς, ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε με κεφαλιά και «εξιλεώθηκε» για το δικό του λάθος. Από το σημείο εκείνο ο Ολυμπιακός έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή και απειλούσε, όμως οι παίκτες του δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ βρήκε γρήγορο γκολ και στο β΄ ημίχρονο. Στο 48΄ από σέντρα του Χατζισαφί ο Λιβάι Γκαρσία με ένα από τα... γνωστά του τρομερά άλματα νίκησε στον αέρα τον Σισέ και με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ένωση. Στο 69΄ ο Ολυμπιακός έφερε ξανά το ματς στα ίσια με τον Ελ Αραμπί να φτάνει (ξανά με κεφαλιά) τα 15 γκολ στη Super League και τα 22 σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς το τέλος του αγώνα οι προπονητές εξάντλησαν τις αλλαγές τους. Με τους πρωταθλητές έπαιξε και ο Κανέ, ενώ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με σέντερ μπακ τον Μισελέν και τρεις παίκτες από την Β΄ ομάδα στη σύνθεσή της (Μιτάι, Μουστακόπουλος, Κορνέζος).

Στο 85΄ σουτ του Ρόνι Λόπες πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 88΄ ο Ελ Αραμπί ολοκλήρωσε τη σπουδαία βραδιά του με χατ-τρικ καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με προβολή από κοντά μετά από κεφαλιά του Σισέ.

Σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς φίλους της ΑΕΚ. Είχαν ως στόχο τους παίκτες και τη διοίκηση, με τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους να ζητούν παραιτήσεις στελεχών και αποχωρήσεις παικτών.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53΄ λ.τρ. Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (77΄ Ρότα), Μισελέν, Μοχαμαντί (77΄ Μιτάι), Κριχόβιακ (46΄ Σάκχοφ), Χατζισαφί, Τάνκοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία (83΄ Μουστακόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (90΄ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (71΄ Κανέ), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Βαλμπουενά (79΄ Καρβάλιο), Βρουσάι (64΄ Λόπες), Ελ Αραμπί

Ειδήσεις σήμερα:

Χαρμάνης: ο Αναγνωστόπουλος για το μόνο που μετάνιωσε ήταν που δεν έκρυψε το ρολόι της Καρολάιν

ΕΛΑΣ - Ομόνοια: Επιχείρηση “σκούπα” από 130 αστυνομικούς (εικόνες)

Ισπανία: Άδεια περιόδου σε γυναίκες με πόνους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο Γιώργος ΞυλούρηςΣήμερα 10:48 | Ειδήσεις

Ο επονομαζόμενος και «Φραπές» είχε επικαλεστεί την πρώτη φορά που είχε κληθεί στην Επιτροπή πρόβλημα και το δικαίωμα της σιωπής.

Πιερρακάκης: Σήμερα η ψηφοφορία για την προεδρία του EurogroupΣήμερα 10:17 | Ειδήσεις

«Καλές πιθανότητες» να ηγηθεί του Eurogroup βλέπει για τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η Handelsblatt και επισημαίνει ότι μετά την κρίση χρέους, «η εκλογή του θα έστελνε ένα ισχυρό μήνυμα».

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 08:01 | Ειδήσεις

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα των αγροτών.

Ερμιόνη: Πάνω από 30 μαθητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας - Κλείνει προληπτικά το σχολείοΣήμερα 09:35 | Ειδήσεις

Τα συμπτώματα που παρουσίασαν οι μαθητές περιλαμβάνουν εμετούς, διάρροια και πυρετό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φοινικούντα: Καθοδόν για την ανακρίτρια Καλαμάτας οι δύο κατηγορούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί 12:18Τραμπ: Υπήρξαν σκληρές κουβέντες για την Ουκρανία με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς12:04Σοκ με το Δανό δότη με γενετική μετάλλαξη - Βρέθηκαν 18 παιδιά σε 11 ελληνικές οικογένειες11:52ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο Γιώργος Ξυλούρης11:38Πάτρα: Παραμένουν στα εννέα μπλόκα οι αγροτοκτηνοτρόφοι11:24Λασίθι: Συνελήφθη 19χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων11:10UEFA Conference League: Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν απόψε στον ΑΝΤ110:56Πιερρακάκης: Σήμερα η ψηφοφορία για την προεδρία του Eurogroup10:42Ο χάρτης των αγροτικών μπλόκων σε Δυτική Μακεδονία10:28Θεσσαλονίκη: Για τις 12-15 Μαρτίου μετατίθεται η διοργάνωση της 31ης Διεθνούς Έκθεσης AGROTICA10:14Θεσσαλονίκη - Αγροτοκτηνοτρόφοι: Συνεχίζονται οι πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία10:00Ερμιόνη: Πάνω από 30 μαθητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας - Κλείνει προληπτικά το σχολείο09:46Φοινικούντα - Ανιψιά θύματος στο Καλημέρα Ελλάδα: Ο ξάδελφός μου κατηγορούσε τον ανήλικο γιο μου για τη δολοφονία09:32Παγώνη: Οι δικαιούχοι, για τα δωρεάν φάρμακα παχυσαρκίας, θα επιλεχθούν ανάμεσα σε 8.000 άτομα 09:18Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων09:04Λαμία: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών08:50Ηράκλειο: Συνεχίζονουν για τέταρτη ημέρα τις κινητοποιήσεις οι αγροτοκτηνοτρόφοι08:36Γλυφάδα: Επτά εμπρηστικές ενέργειες σε λύκειο μέσα σε τρεις ημέρες08:22Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:08Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Κρατούμενος στο νοσοκομείο07:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο