LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2022 19:44

Χαρμάνης: ο Αναγνωστόπουλος για το μόνο που μετάνιωσε ήταν που δεν έκρυψε το ρολόι της Καρολάιν

Τι είπε για το ενδεχόμενο οι γονείς Καρολάιν να αλλάξουν το επίθετο της εγγονής τους και η αντίδρασή τους στην αξίωση του Αναγνωστόπουλου να δει την Λυδία.

Δελτιο Ειδησεων - Χαρμανης
Για την αντίδραση της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την ανακοίνωση της ποινής του από το δικαστήριο, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021. 

Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης οι γονείς της Καρολάιν είναι ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου και τις ποινές που επέβαλε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς όπως σημείωσε οι ποινές αυτές είναι οι ανώτατες που θα μπορούσαν να του επιβληθούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη οι γονείς της άτυχης κοπέλας οργίστηκαν με την αξίωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να δει το παιδί του, την μικρή Λυδία.

Πάντως, ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγει από την φυλακή η Λυδία θα είναι 18 ετών. «Τότε θα μπορεί μονή της να αποφασίσει αν θα δει τον πατέρα της», υπογράμμισε.

Όσο για το αν οι γονείς της Καρολάιν επιθυμούν την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε ότι για κάτι τέτοιο χρειάζεται δικαστή απόφαση και προς το παρόν, όπως είπε δεν έχει τέτοια εντολή, ωστόσο εικάζει ότι αυτό επιθυμούν και θα το πράξουν.

Για τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο και αν παρουσιάστηκε μετανοιωμένος ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι «για το μόνο που μετάνιωσε ήταν που δεν έβαλε στο ρεζερβουάρ της μηχανής του το κινητό τηλέφωνο και το ρολόι της Καρολάιν».

«Δεν έχει αντιληφθεί την ποινή που του επιβλήθηκε. Οι αντιδράσεις του ήταν μηδενικές», είπε τέλος ο κ. Χαρμάνης. 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού - Ηλεία: “σκοτεινά” μυστικά πίσω από την εξαφάνιση μαθήτριας

Βullying: μαρτυρίες για τον ανήλικο που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια (βίντεο)

Ελισάβετ: Εμφάνιση έκπληξη της Βασίλισσας στο μετρό με το όνομά της (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο