LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 16 Μαΐου 2022 19:32

Μυλωνοπούλου: Ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει συναισθήματα - Η Λυδία να είναι περήφανη για την Καρολάιν

Τι είπε για τον δολοφόνο και τι για το άτυχο θύμα του, η σύμβουλος ψυχικής υγείας, που βοήθησε τις Αρχές να φτάσουν στην αποκάλυψη του δολοφόνου της νεαρής μητέρας.

Ελένη Μυλωνοπούλου - ΑΝΤ1

Καλεσμένη στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν την Δευτέρα η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας που συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκάλυψη του πραγματικού δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Ερωτηθείσα για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η κ. Μυλωνοπούλου είπε «επέφερε την δικαίωση και την κάθαρση, δικαίωση και ανάπαυση για την ψυχή της. Ως εκεί. Αυτό όμως απέχει, γιατί η κοπέλα αυτή δεν θα μπορέσει να δει ξανά το παιδί της, δεν θα μπορέσει να κάνει τα όνειρα της. Η κοπέλα αυτή είναι μέσα σε έναν τάφο».

«Φοβόταν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που φόβιζε τον Αναγνωστόπουλο, διότι ήταν ακριβώς αυτό που είχε αντικρούσει το θέατρο του. Τα ασύστολα ψεύδη, το θέατρο του, την παραποίηση της πραγματικότητας», απάντησε στο τι ήταν αυτό που τρόμαζε τον δολοφόνο, σε σχέση με την κατάθεση της στις Αρχές και στο δικαστήριο.

Σχετικά με την «συγγνώμη» που ζήτησε ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, η Ελένη Μυλωνοπούλου ξεσπάθωσε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λέγοντας «ποια συγγνώμη; Συγγνώμη από τα χείλη του, όταν επί 37 ημέρες κορόιδευε όλον τον κόσμο, όταν η απολογία του ήταν μια παρωδία, όταν διαστρέβλωσε τα πάντα, όταν αποδόμησε τους πάντες, όταν έφτιαξε ένα σενάριο όπως αυτός το ήθελε; Ποια συγγνώμη; Που σκότωσε την γυναίκα του, ενώ κοιμόταν; Που σκότωσε το κουτάβι του; Δεν έχει ίχνος συναισθήματος, δεν έχει ίχνος ενσυναίσθησης».

Στο ερώτημα τι θα έλεγε αν μετά από χρόνια συναντούσε την μικρή Λυδία, την κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε για τον δολοφόνο πως «για τον πατέρα της δεν θα της έλεγα απολύτως τίποτα, αυτό είναι δουλειά των παιδοψυχολόγων».

Σχετικά με την Καρολάιν σημείωσε πως στην μικρή Λυδία «θα της έλεγα πόσο θαυμάσια μητέρα ήταν, πόσο λάτρευε το παιδί της, την απεριόριστη αγάπη που είχε για αυτό. Η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι με μεγαλείο ψυχής, με όνειρα. Πίσω από το χαμόγελο της έρρεε η αγάπη, έρρεαν τα συναισθήματα για το μωρό της, για τα αδέσποτα. Όνειρο της ήταν να κάνει ένα καταφύγιο».

Συμπλήρωσε πως «το παιδί πρέπει να μάθει την αγάπη που έδινε σε όλα τα πλάσματα. Αυτό θα έλεγα στην Λυδία να είναι περήφανη για την μητέρα της, έστω για αυτό το διάστημα που είχε την τύχη να την έχει μητέρα της».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Kαταδίκη μαθητών για καταλήψεις σε σχολείο

Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε, μάνα, σύζυγο και κόρη!

Κάτω Πατήσια - Αυτοκτονία εφήβου: Το “αντίο” των συμμαθητών του και το bullying (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊόΣήμερα 07:57 | Ειδήσεις

Παγκόσμια, «τεράστια ανησυχία» για την μετάδοση της γρίπης των πτηνών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο