LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 11 Μαΐου 2022 15:52

Αδάμου - ΠΑΣΟΚ σε πολιτική συμπόρευση (εικόνες)

Η ανεξάρτητη βουλευτής συντονίζει τομν βηματισμό της με εκείνον του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΚΙΝΑΛ.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΥ

Συνάντηση με τη βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα.

Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΥ

Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη.

Η κ. Αδάμου είχε εκλεγεί με το ΜέΡΑ25, απ΄ όπου ανεξαρτητοποιήθηκε.τον Ιούλιο του 2021, πνέοντας μένεα για το κόμμα υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: το εξώδικο, ο Γιάννης, η “λεβέντισσα Δήμητρα” και τα μηνύματα μίσους (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: 7χρονος πέθανε στο Ιπποκράτειο, όπου μεταφέρθηκε με σπασμούς και πυρετό

Βόλος: Μάνα αναγνώρισε το παιδί της ως δράστη ληστείας!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσειςΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Φεύγουν όπως, όπως εξαντλημένοι οι Παλαιστίνιοι από τη Ράφα που βομβαρδίζεται. Νέος ομαδικός τάφος βρέθηκε σε νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών16:44Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο