LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2022 15:59

“The 2Night Show” με Λεωνίδα Κακούρη και συνέντευξη του Γκουσγκούνη (εικόνες)

O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός, των «Άγριων Μελισσών μιλά για όλους και για όλα, ενώ θα προβληθεί παλιά συνέντευξη του Κώστα Γκουσγκούνη. 

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Απόψε στις 24:00
,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Λεωνίδα Κακούρη. O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός, των «Άγριων Μελισσών», μιλάει για τον ρόλο του, αναλύει τους χαρακτήρες των «συγχωριανών» του και κάνει έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

Ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα, μετά από τον πόνο που έχει προκαλέσει; Τι είναι αυτό που θα «αποχωριστεί», μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς; Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για τον κωμικό ρόλο του στην καλοκαιρινή θεατρική παράσταση «Fuga», αλλά και για την εμπειρία του από την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη».

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ

Στη συνάντησή του με τον Σπύρο Ντούγια, ο «παππούς» Δούκας ακολουθεί τον παιχνιδιάρη «εγγονό» του, σε μία σειρά από δοκιμασίες αλλά και… μαγικά κόλπα! 

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ

Το αποψινό «The 2Night Show», για να τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Γκουσγκούνηθα προβάλει τη συνέντευξη που είχε δώσει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου στην εκπομπή «Καρντάσιανς» 

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη  

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: τα αποκαλυπτικά μηνύματα με την αδερφή της, Δήμητρα

Ηράκλειο: μωρό “ξεπόρτισε” τα μεσάνυχτα από το σπίτι!

ΥΠΕΞ - Κίεβο: η ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Πρεσβείας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο ΚασσελάκηΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε γνωστή την διάρρηξη στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54Αρχιεπισκοπή Αμερικής για Μονή της Χώρας: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις10:41ΕΛΑΣ: Viral το μήνυμα για τους... “αγκωνόμυαλους” που σώζει ζωές! (βίντεο)10:27Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και χάνει το Προολυμπιακό09:46Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη09:32Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ09:19Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά09:05Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο με κατσαβίδι08:52Viral ο νεαρός που τον έριξε ο πυροσβεστήρας στη θάλασσα (βίντεο)08:38Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά (εικόνες)08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Η Φιορεντίνα έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17Εορτολόγιο – 9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο