LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Μαΐου 2022 22:47 | Ανανέωση: 08 Μαΐου 2022 22:51

Άρης - Ολυμπιακός: Με αέρα πρωταθλητή πέρασε από το “Βικελίδης”

Επικράτησε του Αρη μέσα στο γήπεδό του και προχωράει ο Ολυμπιακός.

Άρης - Ολυμπιακός

Τι κι αν προ ημερών κατέκτησε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του; Τι κι αν ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε μια ενδεκάδα με πάρα πολλούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς; Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, χάρη στο γκολ του Τικίνιο Σοάρες στο 55’. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, απέτυχαν να εκμεταλλευτούν τη «λευκή» ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την έξοδο στην Ευρώπη να... κρέμεται από μία κλωστή.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες. Οι τελικές προσπάθειες ήταν μεν 5-3 υπέρ του Άρη, ωστόσο καμία δεν ήταν άξια καταγραφής, πλην αυτής του 45ου λεπτού, όταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι ανάγκασε σε επέμβαση, σε δύο χρόνους, τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Άρης - Ολυμπιακός

Παρόμοια η εικόνα και του β’ μέρους, μέχρι που φτάσαμε στο 55ο λεπτό. Από φάουλ του Πιερ Κούντε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, ο Χουλιάν Κουέστα έδιωξε αλλά στην επαναφορά ο Τικίνιο δεν είχε πρόβλημα για το 0-1. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν στο διάστημα που απέμενε, ωστόσο δίχως «κανονικό» φορ ως το τελευταίο τέταρτο η ομάδα του Χερμάν Μπούργος απέτυχε να απειλήσει ουσιαστικά. Μάλιστα, ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μάριου Βρουσάι στο 90’.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει στο +19 από το δεύτερο ΠΑΟΚ και τον Άρη να έχει πλέον παρέα την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση – αμφότεροι στο -2 από τον Παναθηναϊκό – της οποίας για την ώρα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).

Κίτρινες: Εμπακατά – Κανέ.

Άρης - Ολυμπιακός

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (76’ Μάνος), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Ματέο (66’ Γκάμα), Σούντγκρεν, Ιτούρμπε, Πάλμα (56’ Εντιαγέ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο (82’ Σουρλής), Φαντιγκά (67’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (76’ Ελ-Αραμπί), Παπαδόπουλος, Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (77’ Καρμπόβνικ).


Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης σε Πισπιρίγκου: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κυρώσεις της G7 στη Ρωσία

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη εντυπωσίασε στο τιρκουάζ χαλί (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο