LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 05 Μαΐου 2022 09:14

“The 2Night Show” - Αιμιλία Υψηλάντη: Το #Metoo, η υποκριτική και ο Θανάσης Βέγγος

Η σημαντική ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την σχέση της με τον Θανάση Βέγγο.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτρογλου, στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης, ήταν η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η σημαντική ηθοποιός, με τη ραδιοφωνική φωνή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε.

Αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποία δεν παρακολουθεί, πλέον, ελληνικές ταινίες, ενώ μίλησε και για τον Θανάση Βέγγο και εξήγησε γιατί έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Μίλησε ακόμα για τη θέση που έχει ο έρωτας και η φιλία στη ζωή της, αλλά και για την ξεχωριστή «Κυρία Κλάιν», που υποδύεται στο θέατρο «Αργώ».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Ωστόσο, η Αιμιλία Υψηλάντη αποκάλυψε πως αν υπήρχε στην εποχή της το κίνημα #Metoo, θα είχαν καταρρακωθεί πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία «χειραγώγησης» που δεν κατήγγειλε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «αν υπήρχε το #Metoo τη δεκαετία του 60 θα είχαν καταρρακωθεί πολλά και μεγάλα ονόματα. Ο άνθρωπος είναι πάντα ο ίδιος σε όλες τις εποχές. Να πούμε κάτι όμως, άλλο το έργο των ανθρώπων, και άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Με αυτόν τον τρόπο, θα έπρεπε να βγάλουμε μεγάλα έργα τέχνης από τα μουσεία».

Η Αιμιλία Υψηλάντη υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά, και εξήγησε γιατί δεν έκανε κάποια καταγγελία: «Σε όσα συμβαίνουν έχουμε όλοι ένα μερίδιο ευθύνης, όχι μόνο ο θύτης. Το περιβάλλον ευθύνεται που δεν βοηθάει το θύμα και δεν σταματάει τον θύτη. Έχω δεχτεί χειραγώγηση από συνάδελφο, αλλά δεν μπόρεσα να τον καταγγείλω, γιατί θα μπορούσε να πει ο άλλος, “εγώ το έκανα για να γίνεις καλύτερη”».

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός - Κώστας Κωστόπουλος: η Αθανασοπούλου λέει ψέματα

Πετρέλαιο: οι διεθνείς τιμές “απογειώνονται” ξανά

Νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούςΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Τόσο στην Αθηνών-Λαμίας όσο και στην Αθηνών-Κορίνθου, η επιστροφή διεξάγεται πλέον με ομαλές ταχύτητες και χωρίς ουρές.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείοΧθες 23:44 | Ειδήσεις

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της επανέναρξης της διάσκεψης παρά τη χερσαία επέμβαση του Ισραήλ στη Ράφα, μετέδωσε αργά την Τρίτη η Αίγυπτος.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία για τη Γάζα (εικόνες)20:57Κασσελάκης στην Ηγουμενίτσα: Οι “πατριδοκάπηλοι” καλύπτουν υπουργούς δολοφόνους παιδιών20:43Χαλκιδική: Φωτιά έκανε “στάχτη” ξωκκλήσι - υπεραιωνόβιο μνημείο (εικόνες)20:29Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο