LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2022 22:41

Η Κέιτ Χάντσον θα κυκλοφορήσει μουσικό άλμπουμ

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός έχει πάθος για το τραγούδι, αλλά και ωραία φωνή, όπως απέδειξε στην ταινία του 2021 «Music».

AP - Κέιτ Χάντσον - Kate Hudson

Η Κέιτ Χάντσον έδωσε στους θαυμαστές της θέμα συζήτησης, όταν κοινοποίησε δύο φωτογραφίες της να τραγουδάει στη σκηνή με έναν κιθαρίστα και ένα κινηματογραφικό συνεργείο πίσω της - και ανήγγειλε ότι ετοιμάζει άλμπουμ.

Η 43χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών πρόσθεσε hashtags που αναγράφουν «έρχεται άλμπουμ» και «my ikigai», που είναι μια ιαπωνική έννοια που σημαίνει το πάθος κάποιου ή τον λόγο ύπαρξης.

Αν και δεν είναι σαφές εάν η ανακοίνωση του άλμπουμ της Χάντσον στο Instagram είναι επίσημη, οι διάσημοι φίλοι της δεν μπορούσαν παρά να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους στην ενότητα σχολίων. «Κάνεις το όνειρό μου πραγματικότητα!!!!!» έγραψε η Χίλαρι Σουάνκ.

 «Επιτέλους!!!!» σχολίασε η Ρίτα Γουίλσον. Η Μισέλ Φάιφερ και ο Τζέρεμι Ρένερ επίσης επικρότησαν την είδηση με χειροκροτήματα και emojis επιδοκιμασίας.

Οι θαυμαστές της Χάντσον χάρηκαν με τα νέα και πλημμύρισαν την ενότητα σχολίων της ανάρτησής της, με πολλούς να γράφουν ότι ελπίζουν να ακούσουν τη διασκευή του «You're So Vain» της Κάρλι Σάιμον το οποίο τραγούδησε μαζί με τον Μάθιου ΜακΚόναχι στην επιτυχημένη ταινία τους του 2003, «How to Lose a Guy in 10 Days».

Δεν αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστές ότι η Κέιτ Χάντσον έχει πάθος για το τραγούδι και ωραία φωνή. Η ηθοποιός έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες στην ταινία του 2021 «Music» και πιο πρόσφατα έδωσε μια συναρπαστική ερμηνεία στο «That's My Jam» του NBC όπου παρουσίασε μια doo-wop εκδοχή του «7 Rings» της Αριάνα Γκράντε.

Ειδήσεις σήμερα:

Στρατιωτικοί παρίσταναν τους αστυνομικούς και έδειραν κόσμο!

Θεσσαλονίκη - Θάνατος 3χρονης: Νοσηλεύτηκε χωρίς διάγνωση

Ρολόι από ληστεία στην Κοπεγχάγη κατασχέθηκε στην Αθήνα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο