LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Μαΐου 2022 08:48 | Ανανέωση: 01 Μαΐου 2022 09:02

Μπογιατζή: Η Τζωρτζίνα ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο

Η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια αναλύει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και κάνει λόγο για "κραυγή" του παιδιού για βοήθεια.

Μπογιατζή - ζωγραφιά Τζωρτζίνας - Πρωινοί Τύποι
Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε η Χριστίνα Μπογιατζή, για την υπόθεση των νεκρών αδελφών στην Πάτρα και τις ζωγραφιές τις άτυχης Τζωρτζίνας

Η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια αναφέρθηκε στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, για τις οποίες η 18η ανακρίτρια διέταξε πραγματογνωμοσύνη, με την ίδια να διαψεύδει ότι έχει κληθεί για να κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

Αναφερόμενη στις ζωγραφιές του άτυχου κοριτσιού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι αυτό που φαίνεται από αυτές είναι μια «κραυγή» του παιδιού να δούμε τι συμβαίνει και ζητάει βοήθεια.

Σχετικά με την ζωγραφιά στην οποία η Τζωρτζίνα έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι ένα παιδί δεν μαυρίζει το κεφάλι της μητέρας, «είναι ακραίο» όπως είπε και πρόσθεσε ότι το παιδί φαίνεται να ζητάει βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του και ταυτοποιεί την μητέρα ως ένα άτομο απειλητικό.

«Δείχνει φόβο, που πλέον εξέρχομαι του πλαισίου της οικογένειας για να μείνω ασφαλής» είπε η κ. Μπογιατζή σχολιάζοντας την ζωγραφιά, λέγοντας πως πιθανόν έχει δει ή έχει νοιώσει ή έχει ακούσει κάτι για την Ίριδα και τον τρόπο που πέθανε.

Τζωρτζίνα - ζωγραφιά

Όπως είπε στις ζωγραφιές αποτυπώνεται ένα δυσοίωνο κλίμα, ενώ για την φράση της Τζωρτζίνας «η μαμά η σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό», η κ. Μπογιατζή σχολίασε ότι αυτή η φράση δείχνει μια ένταση. «Θα μπορούσε να είναι θύμα κακοποίησης ή να έχει δει άλλους να κακοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη εκ νέου στην ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στην οποία έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή είπε πως αυτό δείχνει ότι το παιδί είναι αποστασιοποιημένο από την μητέρα του.

«Κανένα παιδί δεν θεωρεί την μητέρα του άσχημη και εδώ βλέπουμε ένα μαύρο πρόσωπο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το μαύρο πρόσωπο σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό απειλεί κάτι θεμελιώδες για μένα». 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε αστυνομικούς με μολότοφ (εικόνες)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πάει πίσω το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Πρωτομαγιά - Μέσα Μεταφοράς: 24ώρη απεργία την Κυριακή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο