LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Μαΐου 2022 08:48 | Ανανέωση: 01 Μαΐου 2022 09:02

Μπογιατζή: Η Τζωρτζίνα ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο

Η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια αναλύει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και κάνει λόγο για "κραυγή" του παιδιού για βοήθεια.

Μπογιατζή - ζωγραφιά Τζωρτζίνας - Πρωινοί Τύποι
Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε η Χριστίνα Μπογιατζή, για την υπόθεση των νεκρών αδελφών στην Πάτρα και τις ζωγραφιές τις άτυχης Τζωρτζίνας

Η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια αναφέρθηκε στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, για τις οποίες η 18η ανακρίτρια διέταξε πραγματογνωμοσύνη, με την ίδια να διαψεύδει ότι έχει κληθεί για να κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

Αναφερόμενη στις ζωγραφιές του άτυχου κοριτσιού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι αυτό που φαίνεται από αυτές είναι μια «κραυγή» του παιδιού να δούμε τι συμβαίνει και ζητάει βοήθεια.

Σχετικά με την ζωγραφιά στην οποία η Τζωρτζίνα έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι ένα παιδί δεν μαυρίζει το κεφάλι της μητέρας, «είναι ακραίο» όπως είπε και πρόσθεσε ότι το παιδί φαίνεται να ζητάει βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του και ταυτοποιεί την μητέρα ως ένα άτομο απειλητικό.

«Δείχνει φόβο, που πλέον εξέρχομαι του πλαισίου της οικογένειας για να μείνω ασφαλής» είπε η κ. Μπογιατζή σχολιάζοντας την ζωγραφιά, λέγοντας πως πιθανόν έχει δει ή έχει νοιώσει ή έχει ακούσει κάτι για την Ίριδα και τον τρόπο που πέθανε.

Τζωρτζίνα - ζωγραφιά

Όπως είπε στις ζωγραφιές αποτυπώνεται ένα δυσοίωνο κλίμα, ενώ για την φράση της Τζωρτζίνας «η μαμά η σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό», η κ. Μπογιατζή σχολίασε ότι αυτή η φράση δείχνει μια ένταση. «Θα μπορούσε να είναι θύμα κακοποίησης ή να έχει δει άλλους να κακοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη εκ νέου στην ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στην οποία έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή είπε πως αυτό δείχνει ότι το παιδί είναι αποστασιοποιημένο από την μητέρα του.

«Κανένα παιδί δεν θεωρεί την μητέρα του άσχημη και εδώ βλέπουμε ένα μαύρο πρόσωπο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το μαύρο πρόσωπο σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό απειλεί κάτι θεμελιώδες για μένα». 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε αστυνομικούς με μολότοφ (εικόνες)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πάει πίσω το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Πρωτομαγιά - Μέσα Μεταφοράς: 24ώρη απεργία την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοιΣήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν τις προσπάθειες των ΗΠΑ και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ειρηνευτική συμφωνία.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Παρουσιάστηκαν οι διατάξεις του νέου κληρονομικού δικαίου - Τι αλλάζειΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Καινοτόμες είναι οι νέες μετατροπές στο κληρονομικό δίκαιο, που αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή το πρώτο εξάμηνο του 2026.

Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης–Έδεσσας από αγρότες Σήμερα 17:49 | Ειδήσεις

Αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πλήρη αποκλεισμό, διακόπτοντας την κυκλοφορία τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς τη Βόρεια Μακεδονία.

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσειςΣήμερα 16:18 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την οικονομία, τις επενδύσεις, αλλά και τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ,  μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική περιφερειακή Υμηττού λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης18:49Υπουργείο Δικαιοσύνης: Παρουσιάστηκαν οι διατάξεις του νέου κληρονομικού δικαίου - Τι αλλάζει18:35Ρούτε για Ουκρανία: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συναίνεση για ένταξη στο ΝΑΤΟ18:21Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης–Έδεσσας από αγρότες 18:07Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοι 17:53Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου17:39Ο Καναδάς εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE της ΕΕ17:25Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι κατά Τσίπρα: Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας μας ως εργαλείο προσωπικής αποκατάστασης17:11Άλκης Καμπανός: Φυλάκιση 20 μηνών σε καταδικασμένο για τη δολοφονία του16:57Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσεις16:43Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας (εικόνες)16:29Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτηση16:15Παναθηναϊκός: Θα «χάσει» τον Ντέσερς απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου 16:01Οι αγρότες προχωρούν και πάλι στον αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων 15:51Λάρισα: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο κέντρο της πόλης - Έριξαν στο δρόμο γάλατα (εικόνες)15:41Μητσοτάκης: Η στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της κυβέρνησης15:31Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες15:21Τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ σφηνώθηκε σε νταλίκα - Τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός15:11Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ15:01Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο