LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2022 10:36 | Ανανέωση: 28 Απριλίου 2022 10:37

Ρούλα Πισπιρίγκου: εξομολογήθηκα και κοινώνησα στην φυλακή

Τι φέρεται να είπε στον ιερέα για τους θανάτους των παιδιών της. Τι λέει για τις φωτογραφίες των νεκρών αδελφών, που είχε ζητήσει να τις πάνε στον Κορυδαλλό.

Πισπιρίγκου Ρούλα

Νέες δηλώσεις έκανε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τις ακριβείς αιτίες θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ιριδας.

Η 33χρονη μίλησε στο Star και υποστήριξε πως στην διάρκεια της κράτησης της στις Φυλακές Κορυδαλλού έχει εξομολογηθεί και έχει κοινωνήσει, καθώς και πως έχει μαζί της φωτογραφίες των τριών νεκρών παιδιών της, που είχε ζητήσει να της πάνε οι συγγενείς της.

«Κοινώνησα στη φυλακή και εξομολογήθηκα. Η μητέρα και η αδελφή μου, μού έφεραν φωτογραφίες των τριών παιδιών μου και ζήτησα να μάθω τι γίνεται τελικά με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που έμενα, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το πώς θα χωρίσουν τα κοινά προσωπικά αντικείμενα που έχει μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρεται πως «αποκλειστικές πληροφορίες της «Π» -απόλυτα διασταυρωμένες μέσα από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλού- θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, να ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.


Ετσι κι έγινε. Ο παπάς, γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευθεί και να της πει… «αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της», διαβεβαιώνοντάς την πως «ότι του πει θα μείνει εκεί…»!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς καμία «εσώψυχη» σκέψη του απάντησε «όχι». Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε: «Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή».

Μετά από αυτή την εξομολόγηση η Ρούλα Πισπιρίγκου – κατά τις ίδιες πληροφορίες της «Π»- κοινώνησε, όχι την ίδια μέρα λόγω μεγάλου φόρτου του ιερέα, αλλά την Τρίτη του Πάσχα».



 Ειδήσεις σήμερα:

“Καλημέρα Ελλάδα” - Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια στον “αέρα” του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Μπογιατζή για Τζωρτζίνα: οι ζωγραφιές της είναι “κραυγή για βοήθεια” (βίντεο)

Χανιά - “ομίχλη μεταφοράς”: Τι είναι το φαινόμενο; (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟλοκληρώθηκε στην πρεσβεία των ΗΠΑ η πορεία για το Πολυτεχνείο - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας (εικόνες)Σήμερα 20:28 | Ειδήσεις

Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Ομόνοια ενώ παραμένει κλειστός ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Κόσμο: Χτυπήματα στο κεφάλι έφερε ο οδηγός - Τι εξετάζει η αστυνομίαΣήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και ενός δικύκλου. 

Βορίζια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 23χρονος που κατηγορείται για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμούΣήμερα 15:44 | Ειδήσεις

Πρόκειται για ανιψιό του 39χρονου δολοφονημένου, Φανούρη Καργάκη και γιο του προφυλακισμένου γαμπρού του νεκρού.

Κωνσταντινούπολη: Έντεκα συλλήψεις έπειτα από τον θάνατο μητέρας και των δύο παιδιών της από δηλητηρίασηΣήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Η έρευνα αρχικά επικεντρωνόταν σε μια υποψία τροφικής δηλητηρίασης, ωστόσο εντοπίστηκαν στοιχεία που δείνουν ότι η οικογένεια θα μπορούσε να έχει εκτεθεί σε φυτοφάρμακα, μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Νεκρός ο 32χρονος αγνοούμενος στην περιφέρεια Φριούλι 22:17Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ ομάδας αλλοδαπών (βίντεο)22:03Πάτρα: 13χρονος και 15χρονος έκλεψαν αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα21:49Γιοβάνοβιτς: Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύαμε στην πρόκριση στο Μουντιάλ 202621:35Αργεντινή: Αλυσιδωτές εκρήξεις και πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη - Περισσότεροι από 20 τραυματίες21:21Κωνσταντινούπολη: Έντεκα συλλήψεις έπειτα από τον θάνατο μητέρας και των δύο παιδιών της από δηλητηρίαση21:07Στο Μαξίμου ο Τζόκοβιτς, συναντήθηκε με τον Κ. Μητσοτάκη: "Να ανεβάσουμε το ελληνικό τένις" 20:53Ολοκληρώθηκε στην πρεσβεία των ΗΠΑ η πορεία για το Πολυτεχνείο - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας (εικόνες)20:38Αγρίνιο: Ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης20:24Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Κόσμο: Χτυπήματα στο κεφάλι έφερε ο οδηγός - Τι εξετάζει η αστυνομία20:10Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:56Σεισμός στο Κιλκίς 19:42Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση "Δικέφαλος Αετός-25" στην Κρήτη19:28ΟΠΕΚΕΠΕ – Τέλλογλου: 88 εκατομμύρια ευρώ σε Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (βίντεο)19:14Θεσσαλονίκη: Πέντε προσαγωγές και δύο συλλήψεις πριν την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου18:59Νορβηγία: Ο Χάαλαντ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο18:44Επιστολή Φον ντερ Λάιεν στα κράτη – μέλη: Πρέπει να βρεθούν λύσεις για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Ουκρανίας18:30Σε εξέλιξη η πορεία για το Πολυτεχνείο (εικόνες)18:16"Σπίτι μου 2": Παράταση για το πρόγραμμα 18:04Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (βίντεο)17:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο