LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Απριλίου 2022 23:04

Μακρόν: Επεισόδια στο Παρίσι μετά την επανεκλογή του (βίντεο)

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει ένα πλήθος νέων που είχαν συγκεντρωθεί στη συνοικία Σατλέ για να διαμαρτυρηθούν αφού ο Μακρόν νίκησε την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν

Γαλλία επεισόδια

Αστυνομικοί εκτόξευσαν δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Παρισιού, διαμαρτυρόμενοι για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας, σύμφωνα με πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει ένα πλήθος νέων που είχαν συγκεντρωθεί στη συνοικία Σατλέ για να διαμαρτυρηθούν αφού ο Μακρόν νίκησε την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των εκλογών σήμερα.

Γαλλία επεισόδια

Γαλλία επεισόδια

Ο ίδιος ο Μακρόν μετά τη νίκη του δήλωσε

«Σας ευχαριστώ φίλοι μου, πρώτα απ’όλα  σας ευχαριστώ. Μία πλειονότητα από εσάς επέλεξε να με εμπιστευτεί για ακόμα πέντε χρόνια. Ξέρω ότι σας χρωστώ», είπε ο νεοκλεγείς Πρόεδρος της Γαλλίας , απευθυνόμενος στο πλήθος.

«Ξέρω ότι πολλοί Γάλλοι με ψηφίσατε για να μπλοκάρετε την ακροδεξιά. Θέλω να ευχαριστήσω κι αυτούς και να τους πω ότι, η ψήφος τους με κάνει υπόχρεο.

Για όσους απείχαν, για όσους δεν μπορούσαν να αποφασίσουν, για όσους ψήφισαν την Μαρίν Λεπέν. Γιατί δεν είμαι πια υποψήφιος, είμαι ο Πρόεδρος όλων», συνέχισε, υποσχόμενος ότι:

«θα προσπαθήσω να απαλείψω το διχασμό που εκφράστηκε σε αυτές τις εκλογές, με το να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων σας, κάθε μέρα. Θέλα μία πιο δίκαιη κοινωνία, με ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών¨".

Ειδήσεις σήμερα:

Ημαθία: Πέθανε ο πατέρας της 15χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Guardian: Θετικοί οιωνοί για τον τουρισμό στην Ελλάδα

Η Πισπιρίγκου, η “διάψευση” για Μαλένα - Ίριδα και οι φωτογραφίες… πειστήρια


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικόΣήμερα 07:39 | Ειδήσεις

Πώς «έδεσε» η κατηγορία που οδήγησε δεκάδες κατηγορούμενους ενώπιον των Αρχών.

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις προς τους πολίτες από τους πνευμονολόγουςΧθες 21:05 | Ειδήσεις

Τα άτομα με προϋπάρχουσες αναπνευστικές παθήσεις είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε περιόδους αυξημένων επιπέδων σκόνης και αυτό απεικονίζεται και σε αυξημένες προσελεύσεις στα νοσοκομεία.

Αντιτρομοκρατική: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης”Χθες 20:49 | Ειδήσεις

Που και πως συνελήφθη ο άνδρας από τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής. Για ποιες υποθέσεις κατηγορείται μαζί με τους συνεργούς του.

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”Σήμερα 06:40 | Ειδήσεις

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εξέφρασε τη «μεγάλη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της άσκησης».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48Ιράκ: Ερντογάν - Ρασίντ έβαλαν “στο στόχαστρο” το PKK23:36Οι “Ήρωες της Digea” επισκέφθηκαν το Λασίθι! (εικόνες)23:25Αλμυρός – Κακοποίηση ζώων: Είχε τον σκύλο δεμένο σε τρέιλερ23:13Συνήγορος Τραμπ: Δεν είναι παράνομο να προσπαθείς να επηρεάσεις τις εκλογές23:01Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις προς τους πολίτες από τους πνευμονολόγους22:35Ελληνοτουρκικά - ΜΟΕ: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση στο Πεντάγωνο (εικόνες)22:22Basket League - Μαρούσι: Νίκησε το Λαύριο και διεκδικεί μια θέση στα play off22:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο