LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 24 Απριλίου 2022 13:08

ΗΠΑ: νεκρό κοριτσάκι από κατανάλωση αλκοόλ

Γιαγιά και μητέρα ανάγκασαν τη μικρούλα να καταναλώσει ένα μπουκάλι ουίσκι, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Κοριτσάκι - κορίτσι - παιδί - νήπιο

Ένα απερίγραπτο περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι. 

Πιο συγκεκριμένα, το νήπιο, έχασε τη ζωή του, αφού μητέρα και γιαγιά την ανάγκασαν να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας, σοκάρουν, καθώς το μικρό κορίτσι είχε 8 φορές περισσότερο αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης και όλο αυτό έγινε, κατόπιν εντολής της γιαγιάς του. 

Όπως φαίνεται, οι γυναικες, ανάγκασαν το κοριτσάκι να πιει όλο το ουίσκι για να το τιμωρήσουν που δοκίμασε λίγο από το ποτό.

Η μητέρα και η γιαγιά του άτυχου κοριτσιού συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού, διότι ο θάνατος της 4χρονης προήλθε από δηλητηρίαση. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν στο 0,680 και το επιτρεπόμενο όριο για έναν οδηγό άνω των 21 ετών είναι στο 0,080.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τα έγγραφα κράτησης επισημαίνουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την γιαγιά από το να δώσει το αλκοόλ» και σημειώνουν ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε. Η γιαγιά, αφού συνελήφθη, φέρεται να είπε ότι «αυτό παρατράβηξε» και «κατέστρεψε τις ζωές όλων».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Πισπιρίγκου, η “διάψευση” για Μαλένα - Ίριδα και οι φωτογραφίες… πειστήρια

Τροχαίο: νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής

Ηπατίτιδα σε παιδιά: ένας θάνατος και αύξηση κρουσμάτων στον κόσμο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο