LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2022 12:41

ΗΠΑ: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του και την έβαλε ζωντανή σε καταψύκτη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ήρθαν στο φως για την εξαφάνιση μιας 82χρονης στη Τζόρτζια των ΗΠΑ

ΗΠΑ - αστυνομία - περιπολικό - κορδέλα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ήρθαν στο φως για την εξαφάνιση μιας 82χρονης στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο εγγονός της κατηγορείται ότι τη σκότωσε, βάζοντάς την σε έναν καταψύκτη.

Ο Robert Keith Tincher III, ο εγγονός της 82χρονης, φέρεται μάλιστα να ζούσε – όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post – για μήνες με το πτώμα της γιαγιάς του στον καταψύκτη του σπιτιού τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ηλικιωμένη χτύπησε αφού έπεσε τον Δεκέμβριο, αλλά αντί να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, ο εγγονός φέρεται να την έσυρε μέσα στο σπίτι που μοιράζονταν.

Οι ανακριτικές Αρχές μάλιστα υποστήριξαν ότι 82χρονη ήταν ακόμα ζωντανή, όταν ο εγγονός της την έβαλε στον καταψύκτη. «Άκουσε και είδε πολλά κόκαλα να σπάνε (σ.σ. ο εγγονός της ηλικιωμένης). Από ό,τι διαπιστώσαμε, εκείνη τη στιγμή, πιστεύουμε ότι ανέπνεε ακόμα και είχε κάποια κίνηση την ώρα που έμπαινε στον καταψύκτη», δήλωσε στο πρακτορείο η ανακρίτρια Brittany Werner.

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, ο Robert Keith Tincher III «αναγνώρισε ότι έσπασε η πλάτη της μπαίνοντας στον καταψύκτη» και δεν υπήρξε «καμία διαμάχη ή πρόκληση» που να οδηγεί στις πράξεις. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν κάλεσε το 911 επειδή καταζητείτο για σύλληψη λόγω τρομοκρατικών απειλών που διατυπώθηκαν το 2018 εναντίον της συζύγου του.

Ο Tincher, σύμφωνα με την New York Post, συνέχισε να ζει στο σπίτι με το πτώμα μέσα στον καταψύκτη για μήνες, αλλά το μετέφερε σε μια μονάδα αποθήκευσης τον Μάρτιο, καθώς φοβήθηκε ότι μπορεί να βρεθεί το πτώμα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι ο Tincher είπε στις Αρχές πως αγαπούσε πολύ την γιαγιά του, καθώς «ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που του έδινε την ευγένεια, την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν».



Με πληροφορίες από New York Post

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με Ιερές Ακολουθίες και σπουδαίες παραγωγές (εικόνες)

Απάτη με μαϊμού πωλήσεις μέσω Ίντερνετ

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν πατσατζίδικο γιατί τους ζήτησαν πιστοποιητικά (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο