LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Απριλίου 2022 08:32 | Ανανέωση: 16 Απριλίου 2022 09:33

Πισπιρίγκου: Η απάντηση στον Δασκαλάκη, η κατάθεση του γιατρού και το τάμπλετ

Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και τινάζει στον αέρα την «γραμμή» Πισπιρίγκου. Tι κατέθεσε ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου Ρούλα - Μάνος  Δασκαλάκης

Συνεχίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντώντας στο Μάνο Δασκαλάκη και στη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα της σύλληψλης της "να κατηγορείται η γυναίκα σου ότο σκότωσε τα παιδιά της, να έχει φτάσει η είδηση μέχρι την Αμερική και αυτός πως έχει διάθεση να κάνει όλο αυτά" .

Σχετικά με τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με άλλη γυναίκα στην Αθήνα απαντά "ο ΄Μάνος είχε σχέση με αυτή για 6 μήνες το 2018, τους ανακάλυψε ο φίλος της, απείλησε το Μάνο και εκείνος γύρισε στην Πάτρα και ζούσαμε όλοι μαζί με τα παιδιά".

Και συνέχισε "δεν παέι να λέει ο Μάνος, εγώ άκουσα γυναικεία φωνή από μέσα όταν μιλήσαμε".

Αποκαλυπτικός ήταν για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν.

Ο εντατικολόγος, όπως ανέφερε, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στη συμπεριφορά της μητέρας και ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην 18η τακτική ανακρίτρια, είχε αποκαλύψει τη σκέψη του αυτή και σε ειδικούς στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης Μάνος

"Ένιωσα από τη μητέρα ότι υπήρχε μία διαφοροποίηση στο συναίσθημά της, σαν να παρακολουθούσε το τι συνέβαινε στην κόρη της σαν τρίτο πρόσωπο, ως θεατής".

Η ογκολόγος της Μαλένας δήλωσε πως "ο θάνατος του παιδιού ήταν αιφνίδιος και αγνώστου αιτιολογίας, ο ιατροδικαστής δυστυχώς έγραψε κάτι που δεν ευσταθούσε. Το παιδί έπαιζε κανονικά και ξαφνικά άφησε την τελευταία της πνοή"


Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινοί Τύποι" για την υπόθεση της Πάτρας "η Ρούλα διαχέει τις ευθύνες σε γιατρούς και ιατροδικαστές" και συνέχισε "η ηπατική ανεπάρκεια έχει συγκεκριμένους δείκτες, σε καμία περίπτωση δεν δικαολογείται ως αιτία θανάτου".

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε "κάποιος μετά την κηδεία της σπιτονοικοκυράς πήρε τη σύνταξή της."

Ενώ σχετικά με το τάμπλετ φαίνεται πως οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αυτές που φέρνουν απόλυτη ανατροπή στην υπερασπιστική της γραμμή.


Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αν χρειαστεί θα δώσω το ηχητικό μήνυμα με τις απειλές της Ρούλας στη Δικαιοσύνη

Monte Carlo Masters: Ο Τσιτσιπάς στους “4” με απίστευτη ανατροπή

Καιρός: Σκόνη και ζέστη το Σάββατο του Λαζάρου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο