LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 15 Απριλίου 2022 17:21 | Ανανέωση: 15 Απριλίου 2022 18:00

Κορονοϊός: Γκάγκα - Παπαευαγγέλου για κρούσματα και μέτρα

Ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα και την χαλάρωση των μέτρων.

Γκάγκα - Παπαευαγγέλου - Μαγιορκίνης - Ενημέρωση
Ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα, τις μεταλλάξεις και την χαλάρωση των μέτρων από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον  Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

«Η πανδημία φαίνεται να ελέγχεται. Ξεκινάμε με μία καινούργια κανονικότητα. Να χαρούμε το Πάσχα», είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.  

Από την πλευρά της η Βάνα Παπαευαγγέλου είπε ότι ο ιός δεν έχει γίνει κοινό κρυολόγημα. Σε όλον τον δυτικό κόσμο οι προσωπικές επιλογές καθορίζουν την πορεία του ιού σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό είναι το Τριτο Πάσχα από την έναρξη της πανδημίας. Μέ μάσκα πρέπει να πάμε στις εκκλησίες. Η τήρηση των μέτρων θα μας βοηθήσει να περάσουμε καλά και με ασφάλεια, ανέφερε.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε δεκάδες θανάτους και πάνω από 8.000 κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Την ίδια ώρα ενδιφέρον παρουσιάζει η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων ανα περιφερειακή ενότητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Στην Αγία Σοφία ο Τούρκος Πρόεδρος

“Το Πρωινό” - Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: ο Μάνος Δασκαλάκης και η σύγκρουση των ιατροδικαστών

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ δικό του για... πάντα!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι αυτός πέταξε το βρέφος στη χωματερήΣήμερα 19:38 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας του βρέφους. Το βίντεο που τον «πρόδωσε» και η έρευνα στη χωματερή.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρησηΣήμερα 18:10 | Ειδήσεις

Παρακούωντας τις διεθνείς εκκλήσεις, το Ισραήλ όχι μόνο προχωρά, αλλά επιτείνει τις επιχειρήσεις στην πόλη όπου βρίσκονται ένα εκατομμύριο άμαχοι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι αυτός πέταξε το βρέφος στη χωματερή19:40Θεσσαλονίκη: Έκρηξη στη Ρωμαϊκή Αγορά (εικόνες)19:27Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο19:13Τσακλόγλου – όρια συνταξιοδότησης: Καμία μεταβολή μέχρι το 202718:59Βραυρώνα: Μυστήριο με το νεκρό βρέφος στη χωματερή18:46Ολυμπιακός –Φιορεντίνα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό18:33Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρηση 18:19Οδηγός “έφαγε” πρόστιμο 10000 ευρώ18:06Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για της εφημερίες17:52Πάτρα: Πέντε παιδιά “εξαφανίστηκαν” από Νοσοκομείο17:39Ανασφάλιστα αυτοκίνητα - ΚΤΕΟ: Νέο σύστημα ελέγχων17:25Eurovision - Σάττι: Η κούραση, η αϋπνία και η... παρεξήγηση με το Ισραήλ17:13Έντι Ράμα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του17:00Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια16:47Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”16:33Σεισμός στην Κεφαλονιά16:20Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο