LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Απριλίου 2022 07:17

Κερατσίνι: Ληστές είχαν “ρημάξει” Ιχθυόσκαλα και πεζούς

Συλλήψεις για ένοπλες κλοπές πεζών και εμπόρων στην Ιχθυόσκαλα. Η λεία των ληστών.

ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙΑΣ) δύο Έληνες 29 και 32 ετών που φέρονται να είναι μέλη σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κυρίως σε βάρος ιχθυεμπόρων.

Οι δύο συλληφθέντες επιβαίνοντες σε μηχανή φέρονται να σταμάτησαν πρόσωπο στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι και ο 32χρονος επιχείρησε να το ληστέψει υπό την απειλή πιστολιού. Το θύμα τράπηκε σε φυγή και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δράστες και τους ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι (ρεπλίκα), ενώ μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 φυσίγγια και 2 σιδηρογροθιές. Μετά από έρευνα στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 στιλέτα τύπου «πεταλούδα».

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά προέκυψε ότι οι φερόμενοι ως δράστες από κοινού με συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας και λήστευαν κυρίως ιχθυέμπορους. Για τις ληστείες οι φερόμενοι ως δράστες χρησιμοποιούσαν οχήματα (μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα), όπλα και κουκούλες. Δρούσαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, που η ορατότητα είναι χαμηλή και η κίνηση περιορισμένη, ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη διαφυγή τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πάντα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης έχουν διαπράξει, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, 2 ληστείες στην περιοχή του Κερατσινίου, 2 κλοπές τσαντών στην περιοχή του Κερατσινίου, και μία κλοπή τσάντας στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Φέρονται να είχαν αποσπάσει συνολικά 60.500 ευρώ, ενώ η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 16.100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ιωνία: Συγκινητικό γκράφιτι για τη Μικρασιατική Καταστροφή (εικόνες)

“The 2Night Show”: Η Ματίνα Παγώνη για τον κορονοϊό, τον σύζυγο και τα φακελάκια

Ουκρανία – Γερμανία: Ενόχληση για την “πόρτα” στον Στάινμαγερ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο