LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2022 22:59

Σεισμός στην Κρήτη

Αισθητός σε αρκετές περιοχές έγινε ο σεισμός, λόγω του μεγέθους του.

Σεισμός - Σεισμογράφος

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:35, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κρήτης.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Καλών Λιμένων Ηρακλείου και το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 19.5 χιλιόμετρα.

Σεισμός - Κρήτη - Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Πλεύρης: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Μάιο

Καταδικάστηκε για ασέλγεια στις ανιψιές του και… αφέθηκε ελεύθερος

Ηλεκτρονική απάτη - Βόλος: Άνδρας έχασε 50000 ευρώ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του ελληνικόυ Υπουργείου Εξωτερικών στην επιλογή της νέας προέδρου να αποκαλέσει τη χώρα της "Μακεδονία".

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία – πλημμύρες: Εκατόμβη νεκρών στο Ρίο Γκράντε18:30Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή Θράκης18:17Καβάλα – απάτη: Χειροπέδες στον “μαϊμού” γιατρό18:03Κασσελάκης στη Μαγνησία: Φέρνουμε νέα σχέση πολίτη - πολιτικού (εικόνες)17:50Μεξικό: Ισχυρός σεισμός κοντά στα σύνορα με τη Γουατεμάλα17:36Θεσσαλονίκη - Θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου17:23Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις17:09Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών16:56Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02Τένις: Η Σάκκαρη στους 16 της Ρώμης15:48Κατερίνη: Παραδίδεται η σήραγγα της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη15:36Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο