LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2022 14:59

Παναθηναϊκός: “Τέλος” και για τον Αλβέρτη

Ένα "μπαράζ" αποχωρήσεων πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η ανακοίνωση της εμβληματικής προσωπικότητας του Τριφυλλιού.

Μπάσκετ - Πρωτάθλημα Α1 - Πλέι Οφ - Τελικός - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Φραγκίσκος Αλβέρτης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε γνωστό πως δεν συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το Τριφύλλι και οι Δημήτρης Πρίφτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκη Τριαντόπουλος και Νίκος Παππάς, ενώ ο Παναθηναϊκός, ψάχνει τον καινούργιο του προπονητή.

Η απόφαση του 47χρονου βετεράνου άσου που βρισκόταν για περίπου 32 χρόνια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού από διάφορα πόστα, σαν παίκτης, προπονητής και διοικητικός παράγοντας, ελήφθη αργά το χθες βράδυ μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, δεν αποδέχτηκε την πρόταση για την θέση του γενικού αρχηγού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν και αποχώρησε.

Αναλυτικά η δήλωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη:

«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στην απολογία του θα εξηγήσει τα πάντα λέει ο δικηγόρος του

Κορονοϊός – Πλεύρης: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Μάιο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κακό στα παιδιά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο