LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2022 06:30

Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ: Το “κίτρινο υποβρύχιο” έριξε… βόμβα στο Μόναχο

Ο Λεβαντόφσκι χτύπησε ξανά, αλλά οι Ισπανοί είχαν την απάντηση και ολοκλήρωσαν την σούπερ έκπληξη που ξεκίνησαν μετά την νίκη τους στο «Κεράμικα».

AP - Μπάγερν - Βιγιαρεάλ

Τεράστια και ιστορική πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League πέτυχε η Βιγιαρεάλ με το 1-1 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν.

Μετά τη νίκη της στο "Κεράμικα" την περασμένη εβδομάδα (1-0), η ομάδα του Ουνάι Έμερε απέδειξε στη ρεβάνς που έγινε στην "Αλιάνζ Αρένα" ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η εμφάνισή της στην Ισπανία απέναντι στους Βαυαρούς και σήμερα το βράδυ κατάφερε να φτάσει στη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η "χρυσή" αλλαγή του Έμερι στο 84΄, Σάμουελ Τσουκουέζε, κατάφερε να σκοράρει στο 88΄ και με το τελικό 1-1 να στείλει το "κίτρινο υποβρύχιο" στην τετράδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης της Τετάρτης (13/04) ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Μπενφίκα (είχε επικρατήσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με 3-1 στη Λισσαβόνα στον πρώτο αγώνα).

Το ένατο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 5ο εντός έδρας ματς της Μπάγερν στο εφετινό Champions League δεν αρκούσε τελικά για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Πολωνός στράικερ βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν στο 52ο λεπτό για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ρούλι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το 88΄, αλλά ο Τσουκουέζε είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φιλιππίνες – “Μέγκι”: Δεκάδες νεκροί από την τροπική καταιγίδα (εικόνες)

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Μπερναμπέου

Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Τετάρτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο