LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2022 22:48

Ο Ακάρ “δείχνει” το ΝΑΤΟ για τις νάρκες στην Μαύρη Θάλασσα

Τι δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σχετικά με τον πρόσφατο εντοπισμό ναρκών στη Μαύρη Θάλασσα.

Ρωσικό πλοίο - Στόλος Ουκρανίας - Μαύρη Θάλασσα

Ο Χουλουσί Ακάρ, έκανε δηλώσεις σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες, σχετικά με τις νάρκες στη Μάυρη Θάλασσα, για τις οποίες αλληλοκατηγορούνται Ουκρανία και Ρωσία

Ο τούρκος Υπουργός Άμυνας, ανέφερε πως είναι πολύ πιθανόν τις νάρκες να τις τοποθέτησε το... ΝΑΤΟ στην περιοχή για να αυξήσει την πίεση στην Τουρκία.

Όπως δήλωσε, «υπάρχουν αμφιβολίες για το αν βρέθηκαν εκεί οι νάρκες τυχαία», και μια θεωρία που ανέπτυξε είναι ότι «ίσως αποτελεί σχέδιο του ΝΑΤΟ, ώστε να έχουν λόγο οι ναρκαλιευτές της Συμμαχία να εισέλθουν στη Μαύρη Θάλασσα».

Συνεχίζοντας ο Ακάρ, είπε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει ώστε να πιεστεί η Άγκυρα να επιτρέψει στα πλοία του ΝΑΤΟ να εισέλθουν στη Μαύρη Θάλασσα, μέσω των Στενών των Δαρδανελλίων.

Ακόμη τόνισε ότι η Τουρκία συνεχίζει να εφαρμόζει τη Συνθήκη του Μοντρέ, βάσει την οποίας σε καιρό πολέμου η χώρα του θα καθορίζει σε ποια πλοία επιτρέπεται η διέλευση και σε ποια όχι.

«Δεν ξέρουμε ποιος άφησε τις νάρκες εκεί. Είναι ρωσικής κατασκευής, αλλά δεν είναι γνωστό ποια χώρα τις άφησε. Υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν στην περιοχή περίπου 400 νάρκες. Μιλήσαμε με τις αρχές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, οι οποίοι παρακολουθούν την κατάσταση», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ – Τέξας: Συνελήφθη για φόνο επειδή έκανε άμβλωση!

Δίκη - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καταθέτει σήμερα ο πρώτος μάρτυρας

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 184 σημεία


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Έγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοιΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Το θύμα πυροβολήθηκε από κτηνοτρόφο, την μονάδα του οποίου φέρεται ότι επιχείρησε να διαρρήξει, μαζί με συνεργούς. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία.

Μητσοτάκης σε αγρότες: Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγήςΣήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ΑΣΟΠ «Δήμητρα» και ΑΣΕΠΟΠ στο Βελβεντό Κοζάνης. Τι είπε για τον ΕΛΓΑ και την κλιματική αλλαγή.

Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιστολή Μητσοτάκη για πολυεθνικές: “Θα συζητήσουμε με τις εμπλεκόμενες πλευρές”, απαντά η Κομισιόν18:05Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 20 τόνους κρέας από τον εργοδότη του17:52Δημόσιο χρέος: Μειώθηκε το πρώτο τρίμηνο του 202417:38Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 176 σημεία17:25Αχαΐα: Απαίτησε χρήματα για να αποσύρει μήνυση για βιασμό και συνελήφθη17:12ΟΑΚΑ: Εργασίες συντήρησης ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής (εικόνες)16:58ΕΛΑΣ: Προσοχή σε απάτες για εισιτήρια Conference League και Final Four16:44Τουρισμός: Ποιο ελληνικό νησί προτιμούν οι Ολλανδοί τουρίστες16:31Ραϊσί – Τουρκία: Καχυποψία για τις συνθήκες θανάτου του16:17Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)16:03Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου15:49Τρέιλερ: Παράταση προθεσμίας για άδειες και πινακίδες15:35Αιγάλεω: Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο... μετά από καβγά στη μέση του δρόμου15:21Κλίμα - ITLOS: Η Συμφωνία του Παρισιού δεν επαρκεί για την προστασία των ωκεανών15:07Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ14:54Έγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοι14:40Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για βιασμό 27χρονης14:27ΑΑΔΕ - Τεκμήρια: H πλατφόρμα για την αμφισβήτηση τους τέθηκε σε λειτουργία14:13Μητσοτάκης σε αγρότες: Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής14:00Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγειλε την ανήλικη κόρη της για ξυλοδαρμό και απειλές13:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο