LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Απριλίου 2022 20:36

Φιλικό Ολυμπιακός - Σαχτάρ: Με ονόματα των βομβαρδισμένων πόλεων στις φανέλες

Οι γηπεδούχοι, σε μία συγκινητική κίνηση, γέμισαν τα καθίσματα στο "Καραϊσκάκης" με παιδικά παιχνίδια, για τα παιδάκια που έχασαν τις ζωές τους στον πόλεμο.

Ολυμπιακός - Σαχτάρ - φιλικό

Το εναρκτήριο λάκτισμα, έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Σαχτάρ Ντονετσκ. 

Ο αγώνας γίνεται για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου και οι εικόνες που έρχονται από το γήπεδο είναι συγκινητικές. 

Οι ποδοσφαιριστές της ουκρανικής ομάδας στο πίσω μέρος της φανέλας τους έχουν τυπωμένα, αντί των ονομάτων τους, αυτά των πόλεων της της χώρας τους που βομβαρδίστηκαν από τους Ρώσους. Οι πόλεις αυτές είναι: Μαριούπολη, Ίρπιν, Μπούτσα, Χοστομέλ, Κάρκοβο, Βολνοβάκα, Τσερνίχιβ, Κέρσον, Οκτίρκα, Μικολαΐβ.

Μία ανατριχιαστική κίνηση έκαναν και οι ερυθρόλευκοι, τοποθετώντας στα άδεια καθίσματα -καθώς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα πως η θύρα 7 θα είναι κενή - παιδικά παιχνίδια, για τα παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Ολυμπιακός - Σαχτάρ - φιλικό

Στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας όπως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ιωάννης Οικονόμου, η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, ο αθλητισμός συναντά τον ανθρωπισμό. Η ελληνική πολιτεία στέκεται δίπλα στον ουκρανικό λαό».

Δένδιας: Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από την Αθήνα

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρευρίσκεται μαζί με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σεργκέι Σουτένκο στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαχτάρ, που διεξάγεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων.

«Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ, από την Αθήνα και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί θερμά σε αυτή την προσπάθεια. Ξαναλέω έχει έναν καλό σκοπό: την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, την προσπάθεια που κάνει για την ελευθερία και για την εθνική του ανεξαρτησία» επισήμανε σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι κάτι που πάντα είναι στην καρδιά των Ελλήνων και έκανε μια μικρή προσωπική σημείωση: «Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου - Λέων για Ίριδα: οι συνεντεύξεις “δείχνουν” τον δράστη του εγκλήματος (βίντεο)

Οικονόμου - Φυσικό αέριο: αξιοποίηση των δυνητικών κοιτασμάτων σε Κρήτη και Ιόνιο

Τζένιφερ Λόπεζ: Με δάκρυα ανακοίνωσε τον αρραβώνα με τον Μπεν Άφλεκ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 13:15 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να απολογηθούν οι 67 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγγερίδη.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο