LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2022 19:01 | Ανανέωση: 07 Απριλίου 2022 19:17

Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Νέα κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων, ο μουσικός που είχε συνεργαστεί με το δημοφιλές συγκρότημα.

Πυξ Λαξ - Γιώργος Γιαννόπουλος

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες κακουργηματικού βαθμού για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων, είναι πλέον ο ήδη κατηγορούμενος για παρόμοιες πράξεις, με πρωτόδικη καταδίκη σε κάθειρξη 12 ετών, ντράμερ που είχε συνεργαστεί με πολύ δημοφιλές μουσικό συγκρότημα.

Σε βάρος του μουσικού ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν πέντε κορίτσια, ενώ το χρονικό διάστημα που ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη στις πράξεις του είναι από το 2007 έως το 2013 τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 - 2013. Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τον μουσικό σε απολογία.

Παράλληλα, η Εισαγγελία εξέδωσε διάταξη απορριπτική για τις καταγγελίες που έκαναν πρόσφατα τρεις γυναίκες σε βάρος του καλλιτέχνη, καθώς τα αδικήματα που έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης φαίνεται να τελέστηκαν το 2003 και το 2005 και έτσι έχουν παραγραφεί.

Ο κατηγορούμενος μουσικός, σύμφωνα με την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, φέρεται να διέπραξε τις πράξεις που του αποδίδονται σε κάμπινγκ στο Νομό Ηλείας στο οποίο παραθέριζε, όπως επίσης και κάποια από τα φερόμενα θύματα.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο μουσικός πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 6χρονου κοριτσιού το διάστημα 2011-2013. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί 12ετής κάθειρξη με 3ετή αναστολή.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Συλλήψεις για τα παιδιά που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Σεισμοί στην Θήβα: Τι λέει ο Άκης Τσελέντης

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με ζέστη και σκόνη την Παρασκευή


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο