LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2022 09:27

Ελβετία: Δύο νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Καθώς ο ύποπτος είχε στην κατοχή του πυροβόλα όπλα, η αστυνομία κάλεσε μονάδα επέμβασης όταν ο ύποπτος εντοπίστηκε στη Βαλισέλεν, κοινότητα που δεν απέχει πολύ από την οικονομική πρωτεύουσα του κράτους των Άλπεων.

Ελβετία - αστυνομία

Ένας Γερμανός ηλικίας 38 ετών σκοτώθηκε χθες Τετάρτη το βράδυ από πυρά αστυνομικών κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας, αφού άνοιξε πυρ εναντίον ανδρών των δυνάμεων επιβολής της τάξης, τραυματίζοντας θανάσιμα γυναίκα που τον συνόδευε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γερμανός υπήκοος, άγνωστος ως πρότινος στην αστυνομία του καντονιού, καταζητείτο από την 31η Μαρτίου από τις αρχές, διευκρίνισε η ίδια.

Φερόταν να απήγαγε άνδρα στο καντόνι της Ζυρίχης, που πάντως αφέθηκε γρήγορα ελεύθερος.

Καθώς ο ύποπτος είχε στην κατοχή του πυροβόλα όπλα, η αστυνομία κάλεσε μονάδα επέμβασης όταν ο ύποπτος εντοπίστηκε στη Βαλισέλεν, κοινότητα που δεν απέχει πολύ από την οικονομική πρωτεύουσα του κράτους των Άλπεων.

Η μονάδα επέμβασης προσπάθησε να συλλάβει τον ύποπτο λίγο πριν από τις 20:00 (τοπική ώρα· 21:00 ώρα Ελλάδας), όμως ο άνδρας τράβηξε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τραυμάτισε τη γυναίκα που τον συνόδευε. Τα μέλη της μονάδας επέμβασης ανταπέδωσαν τα πυρά, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άνδρα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδός του υπέκυψαν επιτόπου στα τραύματά τους, παρά την άμεση επέμβαση των πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του καντονιού της Ζυρίχης.

Η αστυνομία διενεργεί συμπληρωματική έρευνα υπό την επίβλεψη εισαγγελέα της Ζυρίχης.

Βίαια εγκλήματα με τη χρήση πυρολόβων όπλων, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλαγών πυρών με τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, καταγράφονται πολύ σπάνια στην Ελβετία.

Ειδήσεις σήμερα:

“Τίτλοι τέλους” για την ενισχυμένη εποπτεία

Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει σήμερα στην ανακρίτρια

Φωτιά στο “Παπανικολάου”: Πέθανε και δεύτερος ασθενής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο