LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2022 12:53

“The 2Night Show”: οι καλεσμένοι της Τετάρτης (εικόνες)

Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά, μαζί με την εκλεκτή συντροφιά του, μας υπόσχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αρναούτογλου Γρηγόρης - ΑΝΤ1 - The 2Night Show

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλουυποδέχεταιστο «The 2Night Show» τη Δανάη Μπάρκα. Μπριόζα και κεφάτη μοιράζεται τις όμορφες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει από τη θέση της παρουσιάστριας. Ποια συνήθειά της, έχει  καταφέρει να «δαμάσει» για τις ανάγκες της τηλεόρασης;Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της στην εκπομπή; Πώς αντιδρά στα σχόλια που ακούει για τη δουλειά της; Η Δανάη μιλάει για τη δυνατή σχέση  με τη μητέρα της  Βίκυ Σταυροπούλου και δηλώνει κτητική με τους ανθρώπους που αγαπάει. Τέλος, ο Γρηγόρης σε «ρόλο» εφοριακού τηλεφωνεί στον καλό της φίλο και συνεργάτη Άρη Καβατζίκη και κατά λάθος του κάνει φάρσα, αφού αποφασίζει να του ανακοινώσει, ότι έχει οικονομικές εκκρεμότητες στην εφορία!

 THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

Ο Γρηγόρης υποδέχεται απόψε και τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει για την  τηλεοπτική επιστροφή του στη Ελλάδα,  με τη σειρά «Μόλις χθες», περιγράφει τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τα τρία αδέρφια του που είναι πολύ ξεχωριστή. Ποιο ρόλο έπαιξαν στη ζωή του και πόσο δυνατή είναι η σχέση τους; Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την «επιφανειακή» συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του και εξηγεί γιατί στις προσωπικές του σχέσεις θέλει να νιώθει ελεύθερος. Μοιράζεται τις ανησυχίες του για την εποχή που ζούμε και αποκαλύπτει ποιο είναι το μέρος που αποτελεί το δικό του «καταφύγιο» ψυχής. Τέλος, ο Γρηγόρης τον «προσκαλεί» σε ένα challenge μεταμόρφωσης  με αστεία αλλά και πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα!

 THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

«The 2NightShow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό”: Λύγισαν on air με το συγκινητικό βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας

ΥΠΕΞ: Απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:49Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο